Sebastian Vettel magyarul beszél!
2010. augusztus 02. 08:54
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet
"Szörnyű, nem tudnám még egyszer elmondani azt a mondatot, el is felejtettem. Lenyomtam olaszul, angolul, franciául, spanyolul, nem volt gond egyikkel sem, de a maguké borzasztó nehéz volt. Nem is tudom hányszor próbálkoztam, amíg sikerült" - arról, hogy németként nehéz volt magyarul beszélni a Red Bull-reklámban.
Jaj szegénykémnek nagyon nehéz lehetett,de sztem nagyon édin mondta!!!
"Szörnyű, nem tudnám még egyszer elmondani azt a mondatot, el is felejtettem. Lenyomtam olaszul, angolul, franciául, spanyolul, nem volt gond egyikkel sem, de a maguké borzasztó nehéz volt. Nem is tudom hányszor próbálkoztam, amíg sikerült" - arról, hogy németként nehéz volt magyarul beszélni a Red Bull-reklámban.
Jaj szegénykémnek nagyon nehéz lehetett,de sztem nagyon édin mondta!!!
2010. augusztus 06. 12:52
|
|
dorcsykaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 234 Csatolások: 200 Azonosító: 124654 offline
|
A nyakamat rá, hogy Vettel mondta! Megnéztem a youtuben 1 Vettel interjút, egyezik a 2 hang. Amúgy a szája mozgásán is látszik, hogy ő mondja. Én is nagyon szívesen tanítanám magyarul, cserébe ő is taníthatna németül, nem lenne nehéz dolga, mert városi 1. vagyok németből:P
2010. október 25. 16:43
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Basszus, nagyon nagyon nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥ helyben lefolyok a székről, pedig csak 7 szót mondott ki a nyelvemen....és még akkcentusa sincs...nagyon szexi.....gggr....még jobban csípem ezek után....

♥♥♥♥♥ Megy fel Face-re...☺☺☺
2011. június 29. 13:06
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Nem ő mondja!
2011. június 29. 13:11
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Idézet (juli és ancsi @ 2011.06.29. 13:06)
Nem ő mondja!
Én ismerem aki mondja helyette! osztálytársam apjának az unoka tesója
2012. január 14. 15:44
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
nagyon aranyos
2012. január 14. 21:34
tôk jo lenne ha nem csak a reklám kedvéért tudna magyarul.annyira ari,hogy zivesen elbeszélgetnék én is vele
2012. június 28. 10:38
Annyira jó lett a reklám
Olyan cukii, bár igazából is tudna magyarul
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: