Starity

Falling Skies / Éghasadás (2011- )

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 01. 15:16 #61
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
azt hiszem hamarosan nekem is ideje lenne elkezdeni rendesen nézni. biggrin.gif Kocanézőként a Viasat6-on néha el-el kapok egy-egy epizódot, az tetszetős, de valahogy még nem kapott el annyira, hogy elejétől megnézzem. blush.gif Így meg fura belecsöppenni, hogy sok mindent nem értek.

szerk.: láttam hiányoznak az első évados képek, úgyhogy azokat töröltem, fel lehet tölteni újra. meghajolo.gif Természetesen HQ minőségben. wink.gif
2015. január 02. 14:26 #62
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Idézet (Bessie @ 2015.01.01. 15:16)
azt hiszem hamarosan nekem is ideje lenne elkezdeni rendesen nézni. biggrin.gif Kocanézőként a Viasat6-on néha el-el kapok egy-egy epizódot, az tetszetős, de valahogy még nem kapott el annyira, hogy elejétől megnézzem. blush.gif Így meg fura belecsöppenni, hogy sok mindent nem értek.
szerk.: láttam hiányoznak az első évados képek, úgyhogy azokat töröltem, fel lehet tölteni újra. meghajolo.gif Természetesen HQ minőségben. wink.gif

Egy jó tanács: ne szinkronosan kezdd el. biggrin.gif
2015. január 02. 15:43 #63
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
á dehogy. Már megtapasztaltam, hogy mindent eredeti hangon érdemes nézni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. január 06. 18:29 #64
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Season 1 HQ Promotional Photos wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, LDreamP
2015. augusztus 31. 21:12 #65
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mivel mostanában eléggé időhiánnyal küszködök, így voltaképp két nap leforgása alatt be is daráltam az utolsó tíz epizódot. Az első ötöt még július végén, az utolsó ötöt pedig ma. Kétkedve álltam neki alapvetően, hiszen a negyedik szezont úgy elb*szták, mint annak a rendje. Mégis kifejezetten örültem annak, hogy Lexit kiírták a búsba. Úgy tűnik, nem én voltam az egyetlen, akinek vontatott volt a története és még annál is irritálóbb a karaktere. Úgy, mint a Revenge esetében, örülök annak, hogy lezárták, hiszen már alapvetően sem tudtak mit belerakni úgy, hogy az egyedi legyen, fordulatos, izgalmas, de mégis tartsa a feszültséget. Évek óta követtem nyomon minden áldott nyáron a Második Massachusetts kalandjait, és örülök, hogy odőben abbahagyták, mégis baromira fog hiányozni. Noah Wyle tinédzser korom nagy plátói szerelme volt a Vészhelyzet okán, és azt kell mondjam, hogy Tom Masont úgy hozta, ahogyan én azt hinni sem mertem soha sem. Sarah Carter szintén alulértékelt színésznő, remélni merem, hogy Maggie meghozta számára azt, amit mindig is remélt a filmipartól. Fantasztikus öt év volt, fantasztikus öt évaddal. Pozitívan csalódtam az utolsóban - simán hozta azt a színvonalat, amit az elsőben. Talán emiatt is érzem kicsit lehangolónak, hogy nem lesz több rész. A befejező jeleneteket végig mosolyogtam, néhány könnycseppet el is morzsoltam. Jó volt látni azt, hogy a harcok után tényleg az jött aminek jönnie kellett. A Királynőt én személy szerint másképp képzeltem el... túloznék, ha azt mondanám, hogy nevetséges volt az egész megjelenése? Mert rohadtul az volt. Egy pókszerű lény, aminek a feje előbb hasonlít egy kutyáéra. Egy hadúrtól előbb összesz*rtam magamat, mint ettől, pedig megjegyzem, még pókfóbiás is vagyok. Mindegy végül is. Szerintem ez egy fantasztikus sci-fi sorozat volt, kidolgozott szerethető karakterekkel, illetve fordulatos történettel. Elképzelhető, hogy kevéske szabadidőmben elkezdem elölről nézni. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Average Girl
2017. január 20. 22:42 #66
- törölt felhasználó -    
Neki ültem a sorozatnak és annyira nem is xar ez! biggrin.gif Olyan mint a Walking Dead csak zombik és idegesítő karakterek nélkül. Egyenlőre!!!!!! rohog.gif De azért ezt nem fogom el kiabálni tuti itt is lesznek balfék karakterek ahogy halad előre a story! biggrin.gif Bár még csak 3 epizódot néztem meg de teljesen jól szórakoztam rajtuk. De szerintem Noah Wyle miatt van ez, még mindig bírom a fazont és magyarul nézem Alföldi szinkronja is még mindig jól áll neki. Bár azért sokszor látom benne Carter doktort! biggrin.gif Meg aztán Moon Bloodgood is itt van őt nagyon bírom! meghajolo.gif Emlékszem amikor indult ez a sorozat a pilotot néztem meg de akkor utána nem folytattam nem igazán fogott meg de most asszem a tavaszon ledarálom mind az 5 évadot! smileeee.gif

szerk.:Mondjuk azt több helyen olvastam hogy pocsék lett a befejezés! biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Noah Wyle Noah Wyle 1227.
Drew Roy Drew Roy 1933.