Cheryl az évszázad második legszebb nője!
2010. augusztus 21. 14:28
Már hogy is versenyezhet alapvetően Cheryl olyanokkal mint Audrey, Marilyn vagy akár Grace Kelly...Még hogy megelőzze a világ legnagyobb "szexszimbólumát"...meg Halle Berryt...
Személy szerint Scarlett Johansson-t és Jennifer Anistont sem nagyon érzem helyénvalónak a listán...
Azt viszont sajnálom, hogy Eva Longoria nem került föl...
ez az én véleményem. nem veszekedni akarok.
Személy szerint Scarlett Johansson-t és Jennifer Anistont sem nagyon érzem helyénvalónak a listán...
Azt viszont sajnálom, hogy Eva Longoria nem került föl...
ez az én véleményem. nem veszekedni akarok.
2010. augusztus 23. 07:34
|
Dr.Jekyllúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 80886 offline
|
Hát igen... Az ilyen felméréseken azért nagyon látszik a közízlés aktuális állapota, de negatív értelemben is. Én is furcsállom, hogy Angelina a 4. helyen van, illetve Scarlettet is inkább felkapottnak érzem, mint hajjdegyönyörűnek. De annak örülök, hogy Grace Kelly bekerült, és Audreynak is bérelt helye van ott. Szerintem.
2011. május 03. 22:56
Marilyn Monroe-nál szebb és jobb nő nem volt és nem is lesz!
bár az én véleményem asszem ebben az esetben nem mérvadó mivel nőket kérdeztek a legszebb nőkről!
bár az én véleményem asszem ebben az esetben nem mérvadó mivel nőket kérdeztek a legszebb nőkről!
2011. november 20. 21:28
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Miért van smiley a cikkben?
De szerintem korrekt a lista
De szerintem korrekt a lista
2012. január 04. 15:00
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Én is úgy gondolom hogy Cheryl Cole kivételes szépség, de nem hinném hogy megelőzné Audrey Hepburnt, a múlt századi bálványt.Nézzétek meg ezt a képet Audrey Hepburnről -smink nélküli-http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2011/06/1152631630_1024x768_audrey-hepburn.jpg
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: