Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.07.04. 21:06)
Alisiana amit _Toto_ -nak írtál az jó volt naon
_Toto_:
Félreértettél, amikor azt írtam nem természetes, nem arra céloztam, hogy átplasztikázták bármely részét is, hanem úgy egyben az egész, kis smink, kis fodrász, egy dögös ruha, felpakolt cicik, kis szolárium - szóval olyan felturbózott hatást kelt számomra.
A többieket szándékosan nem említettem, hisz a cikk nem róluk szólt - de pl egy Audrey Hepburn, smink és frizura nélkül is bájos volt olyan kisugárzással ami 1000 évente csak egyvalakinek adatik meg.
szerintem Cheryl smink nélkül is szép és fogdbe
_Toto_:
Félreértettél, amikor azt írtam nem természetes, nem arra céloztam, hogy átplasztikázták bármely részét is, hanem úgy egyben az egész, kis smink, kis fodrász, egy dögös ruha, felpakolt cicik, kis szolárium - szóval olyan felturbózott hatást kelt számomra.
A többieket szándékosan nem említettem, hisz a cikk nem róluk szólt - de pl egy Audrey Hepburn, smink és frizura nélkül is bájos volt olyan kisugárzással ami 1000 évente csak egyvalakinek adatik meg.
szerintem Cheryl smink nélkül is szép és fogdbe
Köszönöm az egyetértést... de felesleges végül is ezen vitatkozni, vagy ne ad Isten összeveszni. Hiszen mindenkinek megvan, és meg is lehet a saját véleménye. Cherylt sem szeretheti mindenki.
Páran úgy gondolják jó így a lista, páran úgy, hogy nem. Legtöbben abban értünk egyet, hogy Angelina Jolienak semmi keresnivalója itt, hiszen nyilvánvalóan azzal került fel erre a listára, mert minden újság vele van tele. Meg ez az egész lista dolog csak egy angol közvélemény kutatás, nincs kőbe vésve, mindenki gondolhat mást, és megalkothatja a saját listáját. Nekem annyi mászott a lelkemre, hogy próbáltam magam aktivizálni, és volt olyan, aki megkérdezte, hogy "miért nem az elsőről van cikk?" de fel kell nőni, nem foglalkozom ezzel, és nem is magyarázkodom, mert nincs miért. Szabad országban élünk, szóval, hajrá!
(az én véleményemet ismeritek, nem írom le századszor is, hogy egyetértek a listával... illetve, de... már leírtam!)

0 felhasználónak tetszik: