Starity

Billie Joe Armstrong

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 02. 18:11 #1
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Nem láttam még itt BJ-s témát. Remélem sok képet,videót,infókat küldtök ide biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif cool.gif cool.gif
2010. július 02. 19:17 #2
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Már 15 év eltelt azóta, hogy a Green Day frontembere egy interjújában azt mondta, biszexuális, mégis újra ez a téma a fanatikus rajongók köreiben.

A rocker természetesen kiakadt, egyszerűen nem hiszi el, miért nem bírnak tovább lépni néhányan, hiszen idén lesz 16 éve, hogy boldog házasságban él, és amúgy sem hiszi el, hogy 2010-ben még megbotránkoznak azon, ha egy híresség esetleg a saját neméhez (is) vonzódik.
Szex terén többnyire szégyenlős és konzervatív vagyok, nagyon tisztelem a feleségemet, és sohasem bántanám meg őt azzal, hogy félrelépek, netán épp egy férfivel csalom meg. Amikor felhúztam magam ezen a témán, rákeresett a „Billy Joe Armstrong bisexual” szavakra a Google-ban, és kapásból talált vagy húsz fotót, amin pasikkal ölelkezek, vagy épp puszit adunk egymásnak. Hogy mi volt a reakciója? Jót nevetett!
- vallotta.

ez egy márciusi hír, de ez volt a legfrissebb, amit találtam. dry.gif tongue.gif
meg hoztam néhány képet is. smileeee.gif
2010. július 03. 16:37 #3
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Ma van az évfordulójuk thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: zsebihal
2011. december 04. 18:04 #4
zsebihal
zsebihal
visszatérő vendég

StátuszEleven húsomon vak katonák gyalogolnak át
Hozzászólás: 145
Csatolások: 101
Azonosító: 132570
Idézet (Alice-Crispy @ 2010.07.02. 18:11)
Nem láttam még itt BJ-s témát. Remélem sok képet,videót,infókat küldtök ide biggrin.gif thumbsup.gif  thumbsup.gif  cool.gif  cool.gif

IMÁDOM A GREEN DAY-t!!
CSAK ENNYIT TUDOK MONDANI, hogy NAGYSZERŰ thumbsup.gif thumbsup.gif biggrin.gif biggrin.gif meghajolo.gif rohog.gif wub.gif thumbsup.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!