Adam Lambert a rajongókat arra ösztönzi, hogy kövessék a példáját és legyenek segítőkészek, nagylelkűek és adakozzanak a GLAM A CLASSROM nevű jótékonysági program keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert jótékonysági programja
2010. július 02. 17:49
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
szentem jol tesz ha neki ez jo érzést ad
2010. július 02. 18:17
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
HAJRÁ ADAM:D
2010. július 02. 18:31
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
de aranyos:)..hát igen nekem kezdettől fogva szimpi ő...úgylátszik benne nem csalódhaok ilyenekben
^^
2010. július 02. 19:26
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
NEMDIREKT CSATOLTAM MJ-t!! Adamet is csatoltam, kétszer küldtem el a cikket,mer első alkalommal befagyott. nem tudom hogy lehetne javítani. írok a starity szerkesztőségének szerintem :S
2010. július 02. 22:03
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nagyon szép dolog Adamtől amit tesz, sok agyonsztárolt celebecske példát vehetne róla! Az olyan pisis 12 évesekkel, akik nem tudják kik azok az IGAZI sztárok, nem kell foglalkozni.Bár jó volna, ha az ilyenek miatt volna valami intelligenciamérő az oldalon, akkor biztos nem regisztrálhatnának xD
@wanda91: bocsi a trágár beszédért, de már annyira unalmas és gyerekes kloditól, hogy folyton fikáz és fikáz ja és fikáz. innentől moderálom magam. ígérem.
Semmi baj, én megértelek
@wanda91: bocsi a trágár beszédért, de már annyira unalmas és gyerekes kloditól, hogy folyton fikáz és fikáz ja és fikáz. innentől moderálom magam. ígérem.
Semmi baj, én megértelek
2010. július 03. 14:08
Adam annyira édes úgy imádom és tisztelem hogy ilyen jószívű és segít a rászorulókon 
klodi10 lelehet szállni Adam-ről és Michael-ről ezerszer többet érnek mint a kis Justin szaros Bieber !!!
klodi10 lelehet szállni Adam-ről és Michael-ről ezerszer többet érnek mint a kis Justin szaros Bieber !!!
2010. július 03. 17:34
I <3 Adam! Olyan rendes és aranyszívű ember!

klodi, majd ha te tökéletes leszel akkor fikázzad wandát!! És ide is leírom: le lehet szállni Adamról és Michaelről!
klodi, majd ha te tökéletes leszel akkor fikázzad wandát!! És ide is leírom: le lehet szállni Adamról és Michaelről!
2010. július 04. 19:36
|
|
adamfanityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 127811 offline
|
aannnnnnyyiirraaa aranyos és segítő kéészz... : D ♥
rajtam ish segíthetne xD
♥
rajtam ish segíthetne xD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: