Vámpírnaplók vs Alkonyat a Bravo-ban
2010. július 02. 17:15
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Én szeretem mindkét sztorit. Az biztos, hogy az Alkonyat óta lettek ilyen népszerűek a vámpíros filmek. Ebből gondolom azt, hogy bár a VD-t a '90-es évekeben írták, ennek a vámpír-láznak a hatására merték megfilmesíteni. Az is igaz, hogy elég necces a Paul és Robert közötti hasonlóság. De én több azonosságot felfedeztem a két történet között, mint amit leírtak. Ettől függetlenül nagyon jók.
2010. július 02. 19:58
|
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline
|
Én csak a színészekről nem értek egyet a többivel igen az Alkonyatosok sokkal jobbak igaz még nem tudták megmutatni mit tudnak mert a film nem nagyon késztette őket erre de ahogy jönnek a részek úgy bontakoznak ki a színészek.Engem egyáltalán nem fogott meg a Vámpír naplók és a színészek sem.
2010. július 03. 16:28
|
|
Bernadetttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 120 Azonosító: 79330 offline
|
Imádom mind a kettőt....!!!
2010. július 03. 17:33
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (dorka.2010 @ 2010.07.02. 19:58)
Én csak a színészekről nem értek egyet a többivel igen az Alkonyatosok sokkal jobbak igaz még nem tudták megmutatni mit tudnak mert a film nem nagyon késztette őket erre de ahogy jönnek a részek úgy bontakoznak ki a színészek.Engem egyáltalán nem fogott meg a Vámpír naplók és a színészek sem.
Ha nem tudták megmutatni, akkor hogy lehetnek jobbak?
2010. július 03. 17:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én az Alkonyatot jobban szeretem (főleg az Eclipse megnézése után), de a Vámpír Naplókat is imádom.
2010. július 03. 21:50
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én is imádom mind a kettőt, főleg mert mindkettő egy kicsit más, nem is szeretem őket igazán összehasonlítani. MIndkettő szereplőgárdáját imádom
2010. július 06. 11:53
Mindkettő jó,de szerintem a Vámpírnaplókban cukibb pasik vannak
:P:P:P
2010. július 06. 17:23
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
mindkettőt szeretem, de a szívem mégis az Alkonyathoz húz.
olvastam az összes könyvet és szerintem tök jó a szereplő válogatás....a szerelmi sztori is sokkal jobb mint a VD-ben
a VD Damon karaktere és történetben való jelenléte nélkül nem lenne ilyen sikeres, mert bocs, de Paul csapnivaló
Team Twilight
olvastam az összes könyvet és szerintem tök jó a szereplő válogatás....a szerelmi sztori is sokkal jobb mint a VD-ben
a VD Damon karaktere és történetben való jelenléte nélkül nem lenne ilyen sikeres, mert bocs, de Paul csapnivaló
Team Twilight
2010. július 06. 17:29
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
szerintem a vamipiere diaries jobb mint a twilight
sokkal izgalmasabb és nincs benne a nyálas Bella,de ez csak az én véleményem és persze a pasik is sokkal jobbak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

5 felhasználónak tetszik: