Vámpírnaplók vs Alkonyat a Bravo-ban
2010. július 02. 17:15
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Én szeretem mindkét sztorit. Az biztos, hogy az Alkonyat óta lettek ilyen népszerűek a vámpíros filmek. Ebből gondolom azt, hogy bár a VD-t a '90-es évekeben írták, ennek a vámpír-láznak a hatására merték megfilmesíteni. Az is igaz, hogy elég necces a Paul és Robert közötti hasonlóság. De én több azonosságot felfedeztem a két történet között, mint amit leírtak. Ettől függetlenül nagyon jók.
2010. július 02. 19:58
|
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline
|
Én csak a színészekről nem értek egyet a többivel igen az Alkonyatosok sokkal jobbak igaz még nem tudták megmutatni mit tudnak mert a film nem nagyon késztette őket erre de ahogy jönnek a részek úgy bontakoznak ki a színészek.Engem egyáltalán nem fogott meg a Vámpír naplók és a színészek sem.
2010. július 03. 16:28
|
|
Bernadetttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 120 Azonosító: 79330 offline
|
Imádom mind a kettőt....!!!
2010. július 03. 17:33
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (dorka.2010 @ 2010.07.02. 19:58)
Én csak a színészekről nem értek egyet a többivel igen az Alkonyatosok sokkal jobbak igaz még nem tudták megmutatni mit tudnak mert a film nem nagyon késztette őket erre de ahogy jönnek a részek úgy bontakoznak ki a színészek.Engem egyáltalán nem fogott meg a Vámpír naplók és a színészek sem.
Ha nem tudták megmutatni, akkor hogy lehetnek jobbak?
2010. július 03. 17:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én az Alkonyatot jobban szeretem (főleg az Eclipse megnézése után), de a Vámpír Naplókat is imádom.
2010. július 03. 21:50
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én is imádom mind a kettőt, főleg mert mindkettő egy kicsit más, nem is szeretem őket igazán összehasonlítani. MIndkettő szereplőgárdáját imádom
2010. július 06. 11:53
Mindkettő jó,de szerintem a Vámpírnaplókban cukibb pasik vannak
:P:P:P
2010. július 06. 17:23
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
mindkettőt szeretem, de a szívem mégis az Alkonyathoz húz.
olvastam az összes könyvet és szerintem tök jó a szereplő válogatás....a szerelmi sztori is sokkal jobb mint a VD-ben
a VD Damon karaktere és történetben való jelenléte nélkül nem lenne ilyen sikeres, mert bocs, de Paul csapnivaló
Team Twilight
olvastam az összes könyvet és szerintem tök jó a szereplő válogatás....a szerelmi sztori is sokkal jobb mint a VD-ben
a VD Damon karaktere és történetben való jelenléte nélkül nem lenne ilyen sikeres, mert bocs, de Paul csapnivaló
Team Twilight
2010. július 06. 17:29
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
szerintem a vamipiere diaries jobb mint a twilight
sokkal izgalmasabb és nincs benne a nyálas Bella,de ez csak az én véleményem és persze a pasik is sokkal jobbak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

5 felhasználónak tetszik: