A Disney és a Pixar hosszas megbeszélések után úgy döntött, hogy minden premieren a film előtt leadnak majd egy rövidfilmet, sőt a híresztelések szerint egy-két ilyen rövidfilm majd egy-egy Marveles szuperhősről fog szólni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tick Tock Tale
2010. július 02. 00:43
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
2010. július 02. 08:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem aranyos és ötletes dolog ez a kis rövidfilmes bevezetés. Nekem eddig mindegyik tetszett, amit láttam.
2010. július 02. 08:19
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
istenem mekkora baromság ez az órás izé.....te jó ég... :S
2010. július 02. 09:27
Mikor kicsi voltam, akkor a madrason dőltem a röhögéstől! Hát majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
2010. július 02. 10:09
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Szerintem egyátalán nem baromság ,főleg hogy ezek kis gyerekeknek szóló filmek általában,vagy olyan családi filmek/mesék amik olyan családok részére vannak ahol van kisgyerek.Én kisgyerekként nagyon szerettem a Disney-meséket, és a rövid kisfilmeket is nagyon szerettem.Remélem aranyos kis órás mese születik meg az ötletből:))
A madarason én is röhögtem még pár évvel ezelőtt...
D
A madarason én is röhögtem még pár évvel ezelőtt...
2010. július 02. 10:54
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Örülök, hogy ilyen sokan egyetértetek azzal, hogy ezek a mesék igenis jó dolgok 
demzee, nikole Evil nem bántásból, de ti a mai világ szennyein nőttetek tán fel?
demzee, nikole Evil nem bántásból, de ti a mai világ szennyein nőttetek tán fel?
2010. július 02. 11:41
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nekem tetszenek
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: