Taylor Lautner: Féltékeny voltam a farkasomra
2010. július 02. 22:06
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nagyon aranyos
én amióta láttam az első filmjében azóta a "pasim"
Taylor fan vagyok
2010. július 03. 13:00
|
|
Nicole56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.10. Hozzászólás: 75 Csatolások: 28 Azonosító: 41014 offline
|
http://starity.hu/magazin/2224-taylor-lautner-a-breaking-dawn-rol/
a fent említett rekordot megdöntötte, azaz az éjféli vetítésen ez hozta a legnagyobb bevételt, de a nyitó napon azaz az egész szerdai napot beleszámítva nem, ott a New Moon "nyert"
a fent említett rekordot megdöntötte, azaz az éjféli vetítésen ez hozta a legnagyobb bevételt, de a nyitó napon azaz az egész szerdai napot beleszámítva nem, ott a New Moon "nyert"
2010. július 08. 21:15
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
de édi... "Be kell pótolnom a fűnyírást!" de édes!!Bírom az ilyen pasikat!! nekem valahogy még mindig a new moon a favorit, pedig már láttam az eclipset! elsírtam magam, mikor összetörték a csontjait:(

még mindig összerándul ettől a gondolattól a gyomrom! de talán azért a new moon nálam a favorit, mert abban többet szerepel! na mind1!! az a lényeg hogy nagyon édes!! "be kell pótolnom a fűnyírást!" olyan édes!!
2010. július 11. 15:02
|
fantatoncsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 130900 offline
|
ez szetm tök jó
amúgy abba igaza van mindenkinek hogy többet kéne levennie a pólóját mert nagyon dögös!!!
amúgy abba igaza van mindenkinek hogy többet kéne levennie a pólóját mert nagyon dögös!!!
2010. július 14. 17:05
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
uhm fűnyíráshoz biztos leveszi a pólóját ♥
2010. július 16. 19:27
|
Adríí1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 131378 offline
|
szerintem Taylor-ban minden meg van ami kell:D:Dde am télegg levehetné töbször a pólóját :Dezek a külföldi sztárok nagy hatással vannak rám xD:D ez a 2. 3. rész nagyon Taylor fanná tett:D♥
2011. október 06. 15:06
Szerintem nem kéne féltékenynek lennie
így is úgy is jó
2011. október 06. 15:08
|
|
Jessalyn D Aubigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 159699 offline
|
össze ne essek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: