Te mit csinálnál ha egy világsztár lenne a szomszédod?
2014. július 15. 16:55
|
|
Tyimeske Tyrilowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 8 Azonosító: 229409 offline
|
Összehaverkodnék vele és sok autographot eladnék.
2014. július 22. 21:07
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Megismerkednék vele.
2014. július 23. 22:05
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Az biztos hogy azon lennék hogy barátok legyünk, na meg akkor én lennék a legnagyobb rajongója!!
2014. szeptember 27. 09:43
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Szerintem egy idő után bosszantana. Mert biztos sok paparazzi járna arra, meg elvetemült rajongók, és lehet, hogy bulikat csapna. Ha valamelyik kedvencem lenne, ez akkor is zavarna. De velük egy autogrammig azért eljutnék, persze csak egy megfelelő időpontban, nem szállnék rá semmiképp.
Amúgy meg szerintem egyiktől se csavarodnék be, folytatnám az életem. Úgy értem, nem az lenne az életem értelme, hogy megismerjem.
1 felhasználónak tetszik:
Ariana000
2014. szeptember 27. 11:53
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Ez de jó kérdés!
Én szerintem megpróbálnék természetesen viselkedni, először csak köszönni ha látom, megkérdezni hogy van, később elbeszélgetni normális dolgokról, és összehaverkodnék vele. De mivel kicsi az esélye, hogy ilyen lesz, ez csak elgondolás.
Én szerintem megpróbálnék természetesen viselkedni, először csak köszönni ha látom, megkérdezni hogy van, később elbeszélgetni normális dolgokról, és összehaverkodnék vele. De mivel kicsi az esélye, hogy ilyen lesz, ez csak elgondolás.
2014. október 11. 21:09
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Attól függ, hogy pontosan ki lenne az.
Ha a kedvencem
: nem lakna a szomszédomban 1 napnál tovább, ugyanis amint meglátnám őt és neki ez feltűnne, úgy tekintene rám, mint egy pszichopatára és azonnal elmenekülne (magamat ismerve teljesen kiszámíthatatlan, mit reagálnék, úgyhooogy...
)
De ha egy Justin Bieber-kaliberű (botrányhős) lenne: számomra szerencsésebb lenne, ha észre se venném...nem akarok botrányba keveredni
Ha a kedvencem
De ha egy Justin Bieber-kaliberű (botrányhős) lenne: számomra szerencsésebb lenne, ha észre se venném...nem akarok botrányba keveredni
2014. október 11. 21:17
Attól függ ki lenne az. Ha szimpi akkor megpróbálnék vele jól kijönni, de ha nem igazán szimpi akkor inkább kerülném.
2014. október 12. 21:00
Ugyanugy,mint a masik szomszedokkal!Mivel barki is az az illeto a Tisztelet az elso.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.