Spanyolország kiütötte Portugáliát
2010. június 30. 20:09
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
amúgy én is nagyon sajnáltam a portugál kapust, mikor sírt, majdnem én is sírtam :'(
2010. június 30. 20:23
Igen,igen,én is láttam.De Eduardo(portugál kapus) is szörnyen tehetséges.Hajrá Spanyoloook!
2010. június 30. 20:24
|
|
bulldogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 50 Azonosító: 123060 offline
|
@minilivi
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csupán Eduardónak kellett nagyokat védenie. Az kicsit erős, hogy simán megfoghatta volna, elütötte, csak éppen rossz helyre, de még ennyit sem kellett volna tennie, mert a lest be kellett volna fújni. Az igaz, hogy a tizenegyest meg lehetett volna adni, de azért az ütközéseknél eléggé a spanyolok javára döntött a bíró, arról nem is beszélve, mikor két kézzel lökték Ronaldot és nem fújta le. Ezzel most nem akarok vitát kezdeni, csak én máshogy látom a dolgokat.
Teljesen igazad van, annal az esetnel Capdevillanak tenyleg sargat kellett volna adni, es nagyon jo helyrol lohettek volna szabadrugast a portugalok, sokat szamitott volna. De a meccsen mar nem tudunk valtoztatni, en ugy gondolom, a biroi tevedesek ellenere megerdemeltek a spanyolok ezt a gyozelmet. Az angolok sokkal inkabb sirhatnak a nem megadott goljuk miatt, mint a portugalok emiatt a lesgol miatt. Volt eselyuk az egyenlitesre, nem sikerult. Persze, teljesen maskepp is alakulhatott volna a meccs, ha peldaul videobirot hasznalnak, de nem gondolom, hogy ez az eredmenyen valzoztatott volna. A spanyolok igazi harcosok
Oke, nem vagyok partatlan egyantalan, de ez a velemenyem.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csupán Eduardónak kellett nagyokat védenie. Az kicsit erős, hogy simán megfoghatta volna, elütötte, csak éppen rossz helyre, de még ennyit sem kellett volna tennie, mert a lest be kellett volna fújni. Az igaz, hogy a tizenegyest meg lehetett volna adni, de azért az ütközéseknél eléggé a spanyolok javára döntött a bíró, arról nem is beszélve, mikor két kézzel lökték Ronaldot és nem fújta le. Ezzel most nem akarok vitát kezdeni, csak én máshogy látom a dolgokat.
Teljesen igazad van, annal az esetnel Capdevillanak tenyleg sargat kellett volna adni, es nagyon jo helyrol lohettek volna szabadrugast a portugalok, sokat szamitott volna. De a meccsen mar nem tudunk valtoztatni, en ugy gondolom, a biroi tevedesek ellenere megerdemeltek a spanyolok ezt a gyozelmet. Az angolok sokkal inkabb sirhatnak a nem megadott goljuk miatt, mint a portugalok emiatt a lesgol miatt. Volt eselyuk az egyenlitesre, nem sikerult. Persze, teljesen maskepp is alakulhatott volna a meccs, ha peldaul videobirot hasznalnak, de nem gondolom, hogy ez az eredmenyen valzoztatott volna. A spanyolok igazi harcosok
2010. június 30. 21:27
Tudom, hogy az itteni banda kozul, en vagyok a legkisebb, s en vitazok a legtobbet, de egyszer is, ne nezze mindenki a helyesirast, mert a neten mindenki ugy ir, ahogy neki tetszik. Masik, izlesek es pofonok a meccsel kapcsolatosan. Harmadik, igne, en csak az identol vagyok szurkolo, de nem keso elkezdeni, negyedik, nemis csodalom, hogy amikor Ronaldot lefautoltak, nem fujatk (pedig 3 ilyen eset volt), mert a ti draga Ronaldotok kierdemelte, hogy senki se vegye komolyan. Nem mondom, volt 1-2 jo lovese, de a tobbi nem ert semmit. Ami pedig a "lesgolt" illeti, igyis-ugyis 1-0 lett volna, ha megadjak a 11-est, es lefujak az allitolagos lesgolt:P
2010. június 30. 21:32
Ez már nem is a cikkről szól, hanem a helyesírásról, ill. egymást fikázzátok, megköszönném ha nem tennétek.
2010. június 30. 21:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
haha!
hálistennek:)
Ettől függetlenül én továbbra is: Hajrá Oroszország!
haha, tovább sem jutottak:)mindegy:)
szerk: most nézem hogy itt mindenki hogy veszekedett..haha!
jól van, csak csináljátok nagyon vicces:)
hálistennek:)
Ettől függetlenül én továbbra is: Hajrá Oroszország!
haha, tovább sem jutottak:)mindegy:)
szerk: most nézem hogy itt mindenki hogy veszekedett..haha!
jól van, csak csináljátok nagyon vicces:)
2010. június 30. 21:35
@Miah008
Ez már nem is a cikkről szól, hanem a helyesírásról, ill. egymást fikázzátok, megköszönném ha nem tennétek.
Igazad van. Bocsi:D A helyesirasos dolog velem kezdodott, jajj de nemis... Aval az emberkevel kezdodott aki a helyesirassal probalt visszavagni:D De az o neveben is bocs:P
Igazad van. Bocsi:D A helyesirasos dolog velem kezdodott, jajj de nemis... Aval az emberkevel kezdodott aki a helyesirassal probalt visszavagni:D De az o neveben is bocs:P
2010. június 30. 22:00
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Komolyan, mostmár álljatok le.
A cikk kb. a 3. oldaltól nem is arról szól, hogy nyertek a spanyolok, hanem ki milyen ügyesen tud helyesen írni.
Én bevallom, valószínű én is kiakadtam volna, ha a németek kikapnak az angoloktól (mivel elég nagy német drukker vagyok), de mivel nem írok minden győztes ill. vesztes meccsről cikket, ennek a valószínűsége elég kicsi, hogy leállok veszekedni.
Szerintem hagyjuk ezt, hogy ki a szemét, ki a kö*sög, stb. Szóljon a topic arról, hogy nyertek a spanyolok (az már mellékes, hogy a gól les volt-e vagy sem, mivel az a gól, amit a bíró megad). Ennyi a véleményem.
Én bevallom, valószínű én is kiakadtam volna, ha a németek kikapnak az angoloktól (mivel elég nagy német drukker vagyok), de mivel nem írok minden győztes ill. vesztes meccsről cikket, ennek a valószínűsége elég kicsi, hogy leállok veszekedni.
Szerintem hagyjuk ezt, hogy ki a szemét, ki a kö*sög, stb. Szóljon a topic arról, hogy nyertek a spanyolok (az már mellékes, hogy a gól les volt-e vagy sem, mivel az a gól, amit a bíró megad). Ennyi a véleményem.
2010. június 30. 22:07
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Még mielőtt egyesek hiányolni kezdenék, jelzem, hogy én takarítottam a hozzászólások között.
Felhívnám a figyelmet, hogy a személyeskedés, pláne a másik tag korának, vagy gondolkodásmódjának kritizálása továbbra is tiltva van. Remélem értette az az egy valaki, akinek igazán szól.
És, hogy a témához is hozzászóljak: a portugálok nem játszottak meggyőzően, Ronaldo túlságosan akart, már-már görcsösen bizonyítani akár a saját klubjának, akár a spanyol bajnokságban játszó ellenfeleinek.
A spanyolok sem éppe a top formájukat mutatták, és a gól, akár les volt, akár nem, még mindig ez az alapja a footballnak. Tegnap az a csapat nyert, amelyik szerencsésebb volt, viszont a címben szereplő kiütés, az finoman szólva sem más, mint vicc.
Felhívnám a figyelmet, hogy a személyeskedés, pláne a másik tag korának, vagy gondolkodásmódjának kritizálása továbbra is tiltva van. Remélem értette az az egy valaki, akinek igazán szól.
És, hogy a témához is hozzászóljak: a portugálok nem játszottak meggyőzően, Ronaldo túlságosan akart, már-már görcsösen bizonyítani akár a saját klubjának, akár a spanyol bajnokságban játszó ellenfeleinek.
A spanyolok sem éppe a top formájukat mutatták, és a gól, akár les volt, akár nem, még mindig ez az alapja a footballnak. Tegnap az a csapat nyert, amelyik szerencsésebb volt, viszont a címben szereplő kiütés, az finoman szólva sem más, mint vicc.
2010. június 30. 22:51
|
|
Gabi15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 198 Csatolások: 9 Azonosító: 129687 offline
|
jo mecs volt,c.Ronaldo fillért nem értxd
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2010. június 30. 22:59
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
hát igen Ronaldo most nem nagyon tette oda magát!
de így jobb is volt ,mert a spanyoloknak szurkoltam!
de azt hittem ,hogy o:o lesz,mert ha jól emlékszem akkor valahogy a 60.perc felé lett a gól!
én már azt hittem ,hogy döntetlen lesz!
de így jól sikerült!
de van egy kérdésem aki tudja válaszolhat nekem:ha döntetlen lett volna akkor újra kellett volna játszaniuk,igaz?
(nem nagyon vagyok jártas a fociban)!
köszi!
de így jobb is volt ,mert a spanyoloknak szurkoltam!
de azt hittem ,hogy o:o lesz,mert ha jól emlékszem akkor valahogy a 60.perc felé lett a gól!
én már azt hittem ,hogy döntetlen lesz!
de így jól sikerült!
de van egy kérdésem aki tudja válaszolhat nekem:ha döntetlen lett volna akkor újra kellett volna játszaniuk,igaz?
(nem nagyon vagyok jártas a fociban)!
köszi!
2010. június 30. 23:01
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (szeri thalía @ 2010.06.30. 22:59)
köszi!
Nem, ezután jött volna kétszer 15 perc és ha ott sem születik gól, akkor jön a tizenegyes párbaj.
szeri thalía
2010. június 30. 23:04
Egyébként figyelemre méltó, hogy a tudosító — nem szokványos módon — mennyire odafigyelt a portugál nevek helyes ejtésére. A portugál kiejtés talán még a franciáénál is nehezebb, de pl. Coentrão nevét nagyon jól ejtette, Meirelesét is viszonylag jól — precízen kb. [möjrel(ü)s] lenne, szóval meg voltam elégedve, főleg, hogy a sportriporterekre nem jellemző, hogy jól mondják a külföldi játékosok neveit. Vicces egyébként, hogy a spanyol és a portugál írásban szinte ugyanaz, kiejtésben viszont ég és föld.
2010. június 30. 23:04
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2010.06.30. 23:01)
Nem, ezután jött volna kétszer 15 perc és ha ott sem születik gól, akkor jön a tizenegyes párbaj. 
á.köszi!
2010. július 01. 07:52
|
|
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline
|
tök jó meccsvolt. én a spanyoloknak szurkoltam. a portugálok jól édekeztek meg tök jó kapusuk volt. sztem ök is jók voltak. am meg Casillas-nak is volt elég dolga. szval azért sztem mindkét csapat jól játszot.. deh a spanyolok jobban. Jah és David Villa gólja szép volt. Így tovább spanyolok. Jó lenne ha ők nyernék az egész vb-t. Viva Espana
2010. július 01. 10:25
|
|
Esztíí6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 183 Csatolások: 208 Azonosító: 129417 offline
|
Hajrá spanyolok!!!naon jó meccs volt
szeri thalía
2010. július 01. 10:30
|
|
szeri thalíaRoxitha |
|
Idézet (Esztíí6 @ 2010.07.01. 10:25)
Hajrá spanyolok!!!naon jó meccs volt
na végre újra a meccsről van szó!
jó volt ám ,tetszett!
(pedig nem nagyon vagyok oda a fociért!)
de oké volt!
2010. július 02. 10:48
@szeri thalía
na végre újra a meccsről van szó! thumbsup.gif
jó volt ám ,tetszett!
de oké volt! wub.gif
Akkkor en mit mondjak:)) A VB elott hallani se akartam a focirol:)) Most meg akkora nagy szurkolo vagyok a spanyoloknak, hogy a meccs elott tiszta ideg voltam:)) Itt Romaniaban a focit megtudjak untatni, de a VB-ket nagyon de nagyon szeretem..
na végre újra a meccsről van szó! thumbsup.gif
jó volt ám ,tetszett!
de oké volt! wub.gif
Akkkor en mit mondjak:)) A VB elott hallani se akartam a focirol:)) Most meg akkora nagy szurkolo vagyok a spanyoloknak, hogy a meccs elott tiszta ideg voltam:)) Itt Romaniaban a focit megtudjak untatni, de a VB-ket nagyon de nagyon szeretem..
2010. július 02. 20:40
azer az a gol eleg nagz les volt... + az a piros lap...tiszta viccXD a spanzolok eleg szarok voltak. a portugaloknak kellett volna nyernie.
2010. július 05. 08:16
hajrá spanyolok remélem az argentína azért kiveri a németeket
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.