Starity

Spanyolország kiütötte Portugáliát

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 30. 20:09 #81
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
amúgy én is nagyon sajnáltam a portugál kapust, mikor sírt, majdnem én is sírtam :'( smileeee.gif
2010. június 30. 20:23 #82
- törölt felhasználó -    
Igen,igen,én is láttam.De Eduardo(portugál kapus) is szörnyen tehetséges.Hajrá Spanyoloook!biggrin.gif
2010. június 30. 20:24 #83
bulldog
bulldog
új tag

Státuszin wonderland.......
Hozzászólás: 40
Csatolások: 50
Azonosító: 123060
@minilivi

Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csupán Eduardónak kellett nagyokat védenie. Az kicsit erős, hogy simán megfoghatta volna, elütötte, csak éppen rossz helyre, de még ennyit sem kellett volna tennie, mert a lest be kellett volna fújni. Az igaz, hogy a tizenegyest meg lehetett volna adni, de azért az ütközéseknél eléggé a spanyolok javára döntött a bíró, arról nem is beszélve, mikor két kézzel lökték Ronaldot és nem fújta le. Ezzel most nem akarok vitát kezdeni, csak én máshogy látom a dolgokat.

Teljesen igazad van, annal az esetnel Capdevillanak tenyleg sargat kellett volna adni, es nagyon jo helyrol lohettek volna szabadrugast a portugalok, sokat szamitott volna. De a meccsen mar nem tudunk valtoztatni, en ugy gondolom, a biroi tevedesek ellenere megerdemeltek a spanyolok ezt a gyozelmet. Az angolok sokkal inkabb sirhatnak a nem megadott goljuk miatt, mint a portugalok emiatt a lesgol miatt. Volt eselyuk az egyenlitesre, nem sikerult. Persze, teljesen maskepp is alakulhatott volna a meccs, ha peldaul videobirot hasznalnak, de nem gondolom, hogy ez az eredmenyen valzoztatott volna. A spanyolok igazi harcosok smileeee.gif Oke, nem vagyok partatlan egyantalan, de ez a velemenyem.
2010. június 30. 21:27 #84
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy az itteni banda kozul, en vagyok a legkisebb, s en vitazok a legtobbet, de egyszer is, ne nezze mindenki a helyesirast, mert a neten mindenki ugy ir, ahogy neki tetszik. Masik, izlesek es pofonok a meccsel kapcsolatosan. Harmadik, igne, en csak az identol vagyok szurkolo, de nem keso elkezdeni, negyedik, nemis csodalom, hogy amikor Ronaldot lefautoltak, nem fujatk (pedig 3 ilyen eset volt), mert a ti draga Ronaldotok kierdemelte, hogy senki se vegye komolyan. Nem mondom, volt 1-2 jo lovese, de a tobbi nem ert semmit. Ami pedig a "lesgolt" illeti, igyis-ugyis 1-0 lett volna, ha megadjak a 11-est, es lefujak az allitolagos lesgolt:P
2010. június 30. 21:32 #85
- törölt felhasználó -    
Ez már nem is a cikkről szól, hanem a helyesírásról, ill. egymást fikázzátok, megköszönném ha nem tennétek.
2010. június 30. 21:34 #86
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
haha!
hálistennek:)

Ettől függetlenül én továbbra is: Hajrá Oroszország!smileeee.gif
haha, tovább sem jutottak:)mindegy:)

szerk: most nézem hogy itt mindenki hogy veszekedett..haha!
jól van, csak csináljátok nagyon vicces:)
2010. június 30. 21:35 #87
- törölt felhasználó -    
@Miah008
Ez már nem is a cikkről szól, hanem a helyesírásról, ill. egymást fikázzátok, megköszönném ha nem tennétek.

Igazad van. Bocsi:D A helyesirasos dolog velem kezdodott, jajj de nemis... Aval az emberkevel kezdodott aki a helyesirassal probalt visszavagni:D De az o neveben is bocs:P
2010. június 30. 22:00 #88
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Komolyan, mostmár álljatok le. blink.gif A cikk kb. a 3. oldaltól nem is arról szól, hogy nyertek a spanyolok, hanem ki milyen ügyesen tud helyesen írni.
Én bevallom, valószínű én is kiakadtam volna, ha a németek kikapnak az angoloktól (mivel elég nagy német drukker vagyok), de mivel nem írok minden győztes ill. vesztes meccsről cikket, ennek a valószínűsége elég kicsi, hogy leállok veszekedni. rolleyes.gif
Szerintem hagyjuk ezt, hogy ki a szemét, ki a kö*sög, stb. Szóljon a topic arról, hogy nyertek a spanyolok (az már mellékes, hogy a gól les volt-e vagy sem, mivel az a gól, amit a bíró megad). Ennyi a véleményem. beer.gif
2010. június 30. 22:07 #89
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Még mielőtt egyesek hiányolni kezdenék, jelzem, hogy én takarítottam a hozzászólások között.

Felhívnám a figyelmet, hogy a személyeskedés, pláne a másik tag korának, vagy gondolkodásmódjának kritizálása továbbra is tiltva van. Remélem értette az az egy valaki, akinek igazán szól.

És, hogy a témához is hozzászóljak: a portugálok nem játszottak meggyőzően, Ronaldo túlságosan akart, már-már görcsösen bizonyítani akár a saját klubjának, akár a spanyol bajnokságban játszó ellenfeleinek.
A spanyolok sem éppe a top formájukat mutatták, és a gól, akár les volt, akár nem, még mindig ez az alapja a footballnak. Tegnap az a csapat nyert, amelyik szerencsésebb volt, viszont a címben szereplő kiütés, az finoman szólva sem más, mint vicc.
2010. június 30. 22:51 #90
Gabi15
Gabi15
visszatérő vendég
Hozzászólás: 198
Csatolások: 9
Azonosító: 129687
jo mecs volt,c.Ronaldo fillért nem értxd
1 felhasználónak tetszik: szeri thalía
2010. június 30. 22:59 #91
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

StátuszKérlek, mondd utoljára, hogy hagyjam abba, és megteszem érted...
Hozzászólás: 1277
Csatolások: 23
Azonosító: 125933
hát igen Ronaldo most nem nagyon tette oda magát!
de így jobb is volt ,mert a spanyoloknak szurkoltam! thumbsup.gif
de azt hittem ,hogy o:o lesz,mert ha jól emlékszem akkor valahogy a 60.perc felé lett a gól!
én már azt hittem ,hogy döntetlen lesz!
de így jól sikerült!
de van egy kérdésem aki tudja válaszolhat nekem:ha döntetlen lett volna akkor újra kellett volna játszaniuk,igaz?
(nem nagyon vagyok jártas a fociban)!
köszi! laugh.gif
2010. június 30. 23:01 #92
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet (szeri thalía @ 2010.06.30. 22:59)

de van egy kérdésem aki tudja válaszolhat nekem:ha döntetlen lett volna akkor újra kellett volna játszaniuk,igaz?
köszi! laugh.gif

Nem, ezután jött volna kétszer 15 perc és ha ott sem születik gól, akkor jön a tizenegyes párbaj. smileeee.gif
2010. június 30. 23:04 #93
- törölt felhasználó -    
Egyébként figyelemre méltó, hogy a tudosító — nem szokványos módon — mennyire odafigyelt a portugál nevek helyes ejtésére. A portugál kiejtés talán még a franciáénál is nehezebb, de pl. Coentrão nevét nagyon jól ejtette, Meirelesét is viszonylag jól — precízen kb. [möjrel(ü)s] lenne, szóval meg voltam elégedve, főleg, hogy a sportriporterekre nem jellemző, hogy jól mondják a külföldi játékosok neveit. Vicces egyébként, hogy a spanyol és a portugál írásban szinte ugyanaz, kiejtésben viszont ég és föld.
2010. június 30. 23:04 #94
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (Gajcsi @ 2010.06.30. 23:01)
Nem, ezután jött volna kétszer 15 perc és ha ott sem születik gól, akkor jön a tizenegyes párbaj. smileeee.gif

á.köszi! wink.gif
2010. július 01. 07:52 #95
Doriih
Doriih
visszatérő vendég

StátuszLive a life you will remember
Hozzászólás: 256
Csatolások: 1
Azonosító: 124296
tök jó meccsvolt. én a spanyoloknak szurkoltam. a portugálok jól édekeztek meg tök jó kapusuk volt. sztem ök is jók voltak. am meg Casillas-nak is volt elég dolga. szval azért sztem mindkét csapat jól játszot.. deh a spanyolok jobban. Jah és David Villa gólja szép volt. Így tovább spanyolok. Jó lenne ha ők nyernék az egész vb-t. Viva Espana wink.gif biggrin.gif
2010. július 01. 10:25 #96
Esztíí6
Esztíí6
visszatérő vendég

StátuszMaybe when you’ve no reason to stay.. then it’s a good reason to go
Hozzászólás: 183
Csatolások: 208
Azonosító: 129417
Hajrá spanyolok!!!naon jó meccs volt
2010. július 01. 10:30 #97
szeri thalía
szeri thalía
Roxitha

Idézet (Esztíí6 @ 2010.07.01. 10:25)
Hajrá spanyolok!!!naon jó  meccs volt

na végre újra a meccsről van szó! thumbsup.gif
jó volt ám ,tetszett!
(pedig nem nagyon vagyok oda a fociért!)
de oké volt! wub.gif
2010. július 02. 10:48 #98
- törölt felhasználó -    
@szeri thalía
na végre újra a meccsről van szó! thumbsup.gif
jó volt ám ,tetszett!
(pedig nem nagyon vagyok oda a fociért!)
de oké volt! wub.gif

Akkkor en mit mondjak:)) A VB elott hallani se akartam a focirol:)) Most meg akkora nagy szurkolo vagyok a spanyoloknak, hogy a meccs elott tiszta ideg voltam:)) Itt Romaniaban a focit megtudjak untatni, de a VB-ket nagyon de nagyon szeretem..
2010. július 02. 20:40 #99
- törölt felhasználó -    
azer az a gol eleg nagz les volt... + az a piros lap...tiszta viccXD a spanzolok eleg szarok voltak. a portugaloknak kellett volna nyernie.
2010. július 05. 08:16 #100
- törölt felhasználó -    
hajrá spanyolok remélem az argentína azért kiveri a németeket
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!