Starity

Spanyolország kiütötte Portugáliát

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 30. 18:46 #61
- törölt felhasználó -    
Egyébként én úgy tudtam, hogy a portugálok és a spanyolok utálják egymást — illetve inkább csak a portugálok a spanyolokat —, de ehhez képest úgy tűnt nekem a meccsen, mintha elég nagy barátság lenne köztük, még úgy is, hogy egymás ellen játszottak.
2010. június 30. 18:49 #62
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
minilivi,
Ronaldo=0-val ha nagy a tét! Abszolút semmit nem tett a Portugál sikerért a hisztin kívül!
Ronaldora jellemző, h a csapat elé helyezi a saját sikerért! Hiányzik belőle az alázatosság is! Ezzel szemben van egy olyan zseni aki tavaly megnyerte az aranylabdát és bár nem a saját posztján játszik még sem nyavalyog csinálja a dolgát! Nem róla szól ugyan a vb (gólt sem lőtt még), de szinte kivétel nélkül minden akcióban benne volt! Megy a labdáért és harcol a csapata sikeréért! Ezzel szemben Ronaldo csak hisztizik és köpköd majd a vezető edzőt hibáztatja!

(Amúgy Ronaldot én már akkor is fikáztam amikor Beckham helyett a MANUTD-ba került és a spanyoloknak se divatból szurkolok már vagy 8 éve!)

"Messi az argentin zseni,
Kivel nem bír soha senki!" (vers részlet)
2010. június 30. 18:51 #63
minilivi
minilivi
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Idézet (Babyyka @ 2010.06.30. 18:44)
@minilivi
Hát nem tudom ti mit néztetek, de szerintem egyáltalán nem volt jó meccs. Persze a spanyolok szépen járatták a labdát, passzolgattak ahogy szoktak, na de főleg 40 méterre a kaputól. Szerintem a Németország-Argentína sokkal jobb lesz. Deutschland, Deutschland über alles!!

Kerem szepen, egy ujabb csaolodott portugal szurkolo.. Nem tudod elfogadni, hogy a spanyolok jobbak voltak:)) Mondjuk volt azert egy hejzet, mikor majdnem ongol lett:( De szerencsere nem lett semmi:P

Egy újabb elfogult spanyol szurkoló, aki még helyesen sem tud írni...Én azt mondtam, hogy nem voltak jobbak a spanyolok?Csupán annyit, hogy nem volt jó meccs, amit még mindig tartok...Persze egy szurkoló számára nem számít, hogyan nyert a kedvenc csapata. Valószínűleg én is így lennék vele, ha a portugálok nyertek volna ilyen nyögvenyelősen, de azért nem kéne túlzásokba esni, hogy eszméletlen, fantasztikus jó meccs volt.
2010. június 30. 18:56 #64
Natyangel
Natyangel
visszatérő vendég

StátuszNem érdemes sírni, az igazi könny ritka. Mosollyal szenvedni, ez az élet titka!
Hozzászólás: 492
Csatolások: 9
Azonosító: 115343
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy David Villa egy ISTEN!!! ^^ (L)(L)
2010. június 30. 18:57 #65
minilivi
minilivi
Idézet (brigi92fcb @ 2010.06.30. 18:49)
minilivi,
Ronaldo=0-val ha nagy a tét! Abszolút semmit nem tett a Portugál sikerért a hisztin kívül! 
Ronaldora jellemző, h a csapat elé helyezi a saját sikerért! Hiányzik belőle az alázatosság is! Ezzel szemben van egy olyan zseni aki tavaly megnyerte az aranylabdát és bár nem a saját posztján játszik még sem nyavalyog csinálja a dolgát! Nem róla szól ugyan a vb (gólt sem lőtt még), de szinte kivétel nélkül minden akcióban benne volt! Megy a labdáért és harcol a csapata sikeréért! Ezzel szemben Ronaldo csak hisztizik és köpköd majd a vezető edzőt hibáztatja! 
(Amúgy Ronaldot én már akkor is fikáztam amikor Beckham helyett a MANUTD-ba került és a spanyoloknak se divatból szurkolok már vagy 8 éve!)
"Messi az argentin zseni, 
Kivel nem bír soha senki!" (vers részlet)

Abban egyetértünk, hogy Ronaldo néha túl egoista, épp ezért szerintem nem neki kellene a csapatkapitánynak lennie. Az viszont tényleg az edző hibája ha ezt nem veszi észre és mindent tőle vár, úgy, ahogy a média és a szurkolók is.
(Amikor a divatszurkolókra céloztam, nem kifejezetten rád gondoltam.)
2010. június 30. 18:59 #66
szemerey
szemerey
visszatérő vendég

StátuszSzavazzatok és legyetek a barátaim. :)
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 128168
Én nagyon örülök , hogy a spanyolok nyertek mert én nagy Spanyol rajongó vagyok XD
2010. június 30. 18:59 #67
enci
enci
új tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 2
Azonosító: 127972
a lesgóljával vagy a testével vagy csak úgy divatból mondod mert akik rendesen követik a focit és nem csak divatból nézik ők általába nem istenítik a játékost mert tudják hogy nem isten inkább csak tehetséges vagy ügyes
2 felhasználónak tetszik: minilivi, bibicsibi
2010. június 30. 19:01 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Natyangel @ 2010.06.30. 18:56)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy David Villa egy ISTEN!!! ^^ (L)(L)

Attól még messze van, hogy isteni eredetűnek fogadjuk el.
A tehetségét Istentől kapta, úgyhogy ő csak tehetséges vagy ügyes, de nem isten. Isten csak egy van!
2010. június 30. 19:10 #69
- törölt felhasználó -    
@minilivi
Egy újabb elfogult spanyol szurkoló, aki még helyesen sem tud írni...Én azt mondtam, hogy nem voltak jobbak a spanyolok?Csupán annyit, hogy nem volt jó meccs, amit még mindig tartok...Persze egy szurkoló számára nem számít, hogyan nyert a kedvenc csapata. Valószínűleg én is így lennék vele, ha a portugálok nyertek volna ilyen nyögvenyelősen, de azért nem kéne túlzásokba esni, hogy eszméletlen, fantasztikus jó meccs volt.

Ami egyszer is a helyesirast illeti, gondoltam, hogy egybol ezt nezed:)) Hat szerintem az ekezeteket lenezve nagy hibam nem volt:P Na es persze te is bevallotad, hogyha a portugaok nyernek, akkor te is orulsz neki. De tenyleg jo mecs volt, legalabb az en szememben, mivel az elso 5 percben mar 3 golhelyzet volt a spanyoloknak. S ha ez nem jo meccs, akkor mondjatok meg, hogy mi a jo..
2010. június 30. 19:13 #70
- törölt felhasználó -    
Figyeljetek! Nem írtam semmi olyat a cikkben, hogy Cristiano mekkora 0 lenne. Nem szeretem mint embert, sem mint focistát, de az, hogy kikaptak nem rajta múlt. Volt még rajta kívül 10 játékos a pályán. Mindenkivel megesik az, hogy nincs jó napja. Fernando Torresnek ez már 4 meccse tart. Villa meg nem isten, hanem szerencsés, jól helyezkedik és jól kapja a labdákat.
Mindkét oldalt (portugál ill. spanyol) megkérem, hogy ne szidalmazza a másikat. Senkinek nem esik jól.
2010. június 30. 19:18 #71
minilivi
minilivi
Idézet (Babyyka @ 2010.06.30. 19:10)
@minilivi 

Ami egyszer is a helyesirast illeti, gondoltam, hogy egybol ezt nezed:)) Hat szerintem az ekezeteket lenezve nagy hibam nem volt:P Na es persze te is bevallotad, hogyha a portugaok nyernek, akkor te is orulsz neki. De tenyleg jo mecs volt, legalabb az en szememben, mivel az elso 5 percben mar 3 golhelyzet volt a spanyoloknak. S ha ez nem jo meccs, akkor mondjatok meg, hogy mi a jo..

Hogy nem volt nagy hibád??Az ékezetekkel nincs nagy bajom, viszont a hejzet...Tudod egy meccs nem csupán 5 percből áll, hanem kilencvenből. Nézz több meccset, és akkor meglátod, milyen egy jó mérkőzés!
2010. június 30. 19:22 #72
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet (Babyyka @ 2010.06.30. 19:10)
S ha ez nem jo meccs, akkor mondjatok meg, hogy mi a jo..

Jó meccs volt a Németország - Anglia, jó meccs lesz az Argentína - Németország meccs smileeee.gif Egy góllal nem mehéz nyerni, ha vágott volna egyedül Villa négyet-ötöt a portugáloknak, talán nagy meccs lett volna. Ez meg tudod mi volt? Egy átlagos meccs, amit a Vb idáig produkált. smileeee.gif Ennyi a véleményem. Köss belém, ha van kedved beer.gif
2 felhasználónak tetszik: minilivi, audrey
2010. június 30. 19:26 #73
minilivi
minilivi
Idézet (Gajcsi @ 2010.06.30. 19:22)
Jó meccs volt a Németország - Anglia, jó meccs lesz az Argentína - Németország meccs smileeee.gif Egy góllal nem mehéz nyerni, ha vágott volna egyedül Villa négyet-ötöt a portugáloknak, talán nagy meccs lett volna. Ez meg tudod mi volt? Egy átlagos meccs, amit a Vb idáig produkált. smileeee.gif Ennyi a véleményem. Köss belém, ha van kedved beer.gif

Teljes mértékben egyetértek. Szerintem a Németország-Ausztrália is jó meccs volt:D
2010. június 30. 19:48 #74
bulldog
bulldog
új tag

Státuszin wonderland.......
Hozzászólás: 40
Csatolások: 50
Azonosító: 123060
Szerintem megerdemeltek a spanyolok a gyozelmet, a portugalok bealltak 9 emberrel vedekezni, ez nem foci. Volt nehany szep kontratamadasuk, de ettol fuggetlenul, ha Eduardo nem ved ennyire paradesan, a spanyolok nem egy gollal nyertek volna. Szimpatikus csapat a portugal, de most a spanyolok jobbak voltak. Ketsegtelen, hogy a lest rosszul itelte meg a biro, de egyreszt a kapus siman megfoghatta vagy eluthette volna a labdat, ez hiba volt, masreszt pedig az elso felidoben Torresnek nem adtak meg egy tizenegyest, tehat nem lehet a birot partatlansaggal vadolni.
2010. június 30. 19:52 #75
bulldog
bulldog
új tag

Státuszin wonderland.......
Hozzászólás: 40
Csatolások: 50
Azonosító: 123060
Ja es meg annyit hogy hatalmas tiszteletet erdemel Casillas, aki a meccs utan odament a siro Eduardohoz es megvigasztalta. A vilag egyik legjobb kapusa, a spanyol valogatott pedig velemenyem szerint az egyik legtisztessegesebb csapat.
2010. június 30. 19:56 #76
minilivi
minilivi
Idézet (bulldog @ 2010.06.30. 19:48)
Szerintem megerdemeltek a spanyolok a gyozelmet, a portugalok bealltak 9 emberrel vedekezni, ez nem foci. Volt nehany szep kontratamadasuk, de ettol fuggetlenul, ha Eduardo nem ved ennyire paradesan, a spanyolok nem egy gollal nyertek volna. Szimpatikus csapat a portugal, de most a spanyolok jobbak voltak. Ketsegtelen, hogy a lest rosszul itelte meg a biro, de egyreszt a kapus siman megfoghatta vagy eluthette volna a labdat, ez hiba volt, masreszt pedig az elso felidoben Torresnek nem adtak meg egy tizenegyest, tehat nem lehet a birot partatlansaggal vadolni.

Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csupán Eduardónak kellett nagyokat védenie. Az kicsit erős, hogy simán megfoghatta volna, elütötte, csak éppen rossz helyre, de még ennyit sem kellett volna tennie, mert a lest be kellett volna fújni. Az igaz, hogy a tizenegyest meg lehetett volna adni, de azért az ütközéseknél eléggé a spanyolok javára döntött a bíró, arról nem is beszélve, mikor két kézzel lökték Ronaldot és nem fújta le. Ezzel most nem akarok vitát kezdeni, csak én máshogy látom a dolgokat.
2010. június 30. 20:02 #77
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Nem vagyok nagy focidrukker, de ilyenkor mindig bekapcsolódok a meccsek nézésébe. A tegnap esti meccs pedig szerintem tökre kiegyenlített volt, nem is igazán tetszett. David Villa pedig tényleg messze áll attól hogy isten legyen, attól még hogy most a VB-n jól megy neki. Csodálom hogy Torres-t vagy Messi-t senki sem fikázza, hiszen eddig nem rúgtak gólt a VB alatt. Akkor lett volna tényleg nagy meccs, ha 3-4 góllal többet rúg az egyik csapat, ebben Gajcsi teljesen igazad van.

Meg szerintem egy focimeccset nem azért kell nézni, mert XY milyen helyes benne, [jól van a legtöbb nő azért nézni, közben pedig azt sem tudja mi történik a pályán, csak ugrálnak meg sikoltoznak hogyha gól van] mert akkor inkább nyisson ki az újságot, abban nézegetheti. beer.gif utálom a divatdrukkereket.
2010. június 30. 20:06 #78
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
komoly meccs volt biggrin.gif
2010. június 30. 20:07 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (audrey @ 2010.06.30. 20:02)
Nem vagyok nagy focidrukker, de ilyenkor mindig bekapcsolódok a meccsek nézésébe. A tegnap esti meccs pedig szerintem tökre kiegyenlített volt, nem is igazán tetszett. David Villa pedig tényleg messze áll attól hogy isten legyen, attól még hogy most a VB-n jól megy neki. Csodálom hogy Torres-t vagy Messi-t senki sem fikázza, hiszen eddig nem rúgtak gólt a VB alatt. Akkor lett volna tényleg nagy meccs, ha 3-4 góllal többet rúg az egyik csapat, ebben Gajcsi teljesen igazad van.
Meg szerintem egy focimeccset nem azért kell nézni, mert XY milyen helyes benne, [jól van a legtöbb nő azért nézni, közben pedig azt sem tudja mi történik a pályán, csak ugrálnak meg sikoltoznak hogyha gól van] mert akkor inkább nyisson ki az újságot, abban nézegetheti.  beer.gif utálom a divatdrukkereket.

Teljesen egyetértek!
Én bevallom azért kezdtem meccseket nézni 2008-ban, mert valljuk be helyesek a focisták, de azóta rájöttem, hogy ez nekem sokkal többet jelent. Már nem érdekel, hogy néznek ki a játékosok. A játék öröméért nézem, és végigremegem a meccseket, hogy a csapat jusson tovább.
2010. június 30. 20:07 #80
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
de ha már egyik évben a portugálok ütik ki a spanyolokat, akkor most ideje volt visszavágni. Amúgy a spanyolok sokkal jobban játszottak biggrin.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!