Spanyolország kiütötte Portugáliát
2010. június 30. 15:55
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
A kiütéstől azért messze volt,mert végül egy lesgól döntött.Kell ide az a videóbíró!Sok a spanyol fan én nem tartozom közéjük épp ezért remélem pofára esik Del Bosque csapata.Aki egyébként nagyon rossz összeállításba játszatja ezt a spanyol válogatottat a VB-n.
Per Sempre Italia!!!
Per Sempre Italia!!!
2010. június 30. 16:21
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Jajjjj ezt annyira bírom.Mért mindig a Ronaldót kell szapulni????
Mindenki tőle várja a csodát,de hogy ha el sem jut hozzá a labda akkor igen nehéz gólt lőni.
Ő is emberből van és nem lehet mindig a toppon.
Két nagyon jó csapat közül az győzött akinek kellett...ennyi!!!
Sajnálom,hogy kiestek de ez nem Ronin múlott...
Mindenki tőle várja a csodát,de hogy ha el sem jut hozzá a labda akkor igen nehéz gólt lőni.
Ő is emberből van és nem lehet mindig a toppon.
Két nagyon jó csapat közül az győzött akinek kellett...ennyi!!!
Sajnálom,hogy kiestek de ez nem Ronin múlott...
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. június 30. 17:05
|
|
enciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 56 Csatolások: 2 Azonosító: 127972 offline
|
a portugál csapat nem csak Ronaldoból áll és ezt úgy bírom ha vesztenek egyből Ronaldot kell csesztetni egy jó játékos nem fogja megnyerni egyedül a vb-t ez nem egyéni játék hanem csapat és am Villa meg egy gólttól sztem nem lett isten nem mondom hogy rosszul játszik de lőtt egy lesgólt és egyből itt istenítitek amúgy ha a bíró nem fogadta volna el a lesgólt akkor egész más lenne a helyzet-.-
bibicsibi
2010. június 30. 17:06
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Amymya15 @ 2010.06.30. 16:30)
nagyonjó meccs volt:D
Ismét egy VILLAnás
C . Ronaldo = 0 - semmit nem ért!
VIVA ESPANA!!!
Ismét egy VILLAnás
C . Ronaldo = 0 - semmit nem ért!
VIVA ESPANA!!!
Azért Roni elég szépen játszott a VB alatt, nem kéne "nem ért semmit" -ezni, ennyi erővel a többiekre is mondhatnánk, akik nem lőttek gólt ezen a meccsen. MEg aztán a Portugál válogatott nem csak Roniból áll, de ezt néhányan nem értik meg.
2010. június 30. 17:20
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Roni egyébként sem csatár és ez látszott is rajta.Meg ugye bár a csatárhoz el kell jutnia a labdának!!!Ha egy nagy 0 lenne akkor nem ő lenne a világ legdrágább focistája,nem lenne aranylabdája,stb...
Ha annyira béna Portugália akkor nem jut el idáig...
Jah,és lesgóllal könnyű volt nyerni!!!!!!!
Ha annyira béna Portugália akkor nem jut el idáig...
Jah,és lesgóllal könnyű volt nyerni!!!!!!!
bibicsibi
2010. június 30. 17:29
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Nagyon jó meccs volt, én kivetítőn néztem és nagyon jó volt a hangulat, jó sok spanyol drukker volt. És nyertek a spanyolok, Villa megint megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos és hogy jól járt vele a Barca.Csak azt sajnálom hogy Torres nem lőtt gólt, és megint lecserélték!
2010. június 30. 17:35
Annyit hozzászólnék még, hogy attól még, hogy Villa gólja lesről repült a hálóba, a spanyolok akkor is fölényben játszottak és az utolsó percekben sem húzódtak vissza, még akkor is támadtak. Megérdemelten győztek.
2010. június 30. 17:38
|
|
gabcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1359 Azonosító: 130293 offline
|
Úgy bizony. A portugálok egy emberre helyeztek mindent, míg a spanyolok mindent bevetettek, és hatalmas fölényben játszottak nem tíz, nem húsz, nem csak a fél órában, amíg vezettek, hanem mind a 90-95 percen keresztül
2010. június 30. 17:43
|
|
gabcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1359 Azonosító: 130293 offline
|
Jó azért az sem igaz, tény, hogy C. Ronaldo semmit nem ért, mert próbált ő tenni, egyszerűen csak semmi nem úgy jött össze, ahogy ő akarta. Vagy ahogy a portugálok akarták.
Viva Espana!
Viva Espana!
2010. június 30. 18:28
Viva España, ha már...
Szerintem nagyon jó meccs volt, vagyis inkább úgy mondom, számomra izgalmas volt (mivel nem értek hozzá, nem mondhatom, hogy mennyire játszottak jól). Bár nem vagyok focirajongó, kizárólag az ilyen nagy eseményeket szoktam megnézni, de csak akkor, ha híres latin csapatok játszanak. Mert ez valóban foci, amit a magyar csinálnak, az a közelébe sem jön... futni sem tudnak.
Szerintem nagyon jó meccs volt, vagyis inkább úgy mondom, számomra izgalmas volt (mivel nem értek hozzá, nem mondhatom, hogy mennyire játszottak jól). Bár nem vagyok focirajongó, kizárólag az ilyen nagy eseményeket szoktam megnézni, de csak akkor, ha híres latin csapatok játszanak. Mert ez valóban foci, amit a magyar csinálnak, az a közelébe sem jön... futni sem tudnak.
2010. június 30. 18:34
|
|
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline
|
Hirtelen mennyi spanyol drukker lett.Az undorító, hogy itt fikázzátok Ronaldot egy meccs után...Nem csupán belőle áll a portugál válogatott ezt jó lenne felfogni, és nem csak eszetlenül, divatból szidni Ronaldot.
Gajcsi
2010. június 30. 18:37
Az egesz mecsben az tetszett, hogy akarhanyszor C. Ronaldot lefautoltak a birok nem tettek semmit:)). Apropo hallottam edesapamtol, hogy egy idoben nagyon lefutyultek, mikor palyara lepett:)) Egyebkent nagyon jo meccs volt, kirazott a hideg is amikor Villa berugta a golt. Azert szerintem a tobbiekre sem lehet panasz;)
2010. június 30. 18:44
@minilivi
Hát nem tudom ti mit néztetek, de szerintem egyáltalán nem volt jó meccs. Persze a spanyolok szépen járatták a labdát, passzolgattak ahogy szoktak, na de főleg 40 méterre a kaputól. Szerintem a Németország-Argentína sokkal jobb lesz. Deutschland, Deutschland über alles!!
Kerem szepen, egy ujabb csaolodott portugal szurkolo.. Nem tudod elfogadni, hogy a spanyolok jobbak voltak:)) Mondjuk volt azert egy hejzet, mikor majdnem ongol lett:( De szerencsere nem lett semmi:P
Hát nem tudom ti mit néztetek, de szerintem egyáltalán nem volt jó meccs. Persze a spanyolok szépen járatták a labdát, passzolgattak ahogy szoktak, na de főleg 40 méterre a kaputól. Szerintem a Németország-Argentína sokkal jobb lesz. Deutschland, Deutschland über alles!!
Kerem szepen, egy ujabb csaolodott portugal szurkolo.. Nem tudod elfogadni, hogy a spanyolok jobbak voltak:)) Mondjuk volt azert egy hejzet, mikor majdnem ongol lett:( De szerencsere nem lett semmi:P
2010. június 30. 18:45
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
jó meccs volt naon:)
egyébként én is a spanyoloknak szurkoltam..de azért a portugálokat se kell lemondani..mert nemvoltak rosszak..
és Christiano se volt sztem szar.. csak akk épp nemvolt jó formában..
és ennyi..
egyébként én is a spanyoloknak szurkoltam..de azért a portugálokat se kell lemondani..mert nemvoltak rosszak..
és Christiano se volt sztem szar.. csak akk épp nemvolt jó formában..
és ennyi..
bibicsibi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.