Az édes Pitt kislányból fiú lett
2010. július 02. 17:08
nozso13, Castia és moomin: teljesen igazatok van. nekem is van egy bátyám és kicsi koromban folyton ő rá akartam hasonlítani és lássatok csodát: olyan vok mint egy átlagos lány, aki szereti a csajos dolgokat. szal sztem felesleges aggódni most mégShiloh-ért majd ha nagyobb lezs jóval és akkor lesz ilyen, na akkor aggódjatok
2010. július 04. 06:19
sztem már a gyerek annyira halálra van kényeztetve hogy "azt se tudja fiu vagy lány"
xD
xD
2010. július 04. 06:20
am a szája az pont olyan mint angek
linának...de ez van ha már tú lvan valaki tenyésztve...am nagyon szép lány lenne belőle
linának...de ez van ha már tú lvan valaki tenyésztve...am nagyon szép lány lenne belőle
2010. július 04. 06:21
''''íráshibákért előre ish elnézést használd a fantáziádatxD
2010. július 06. 10:10
|
|
pepe jeansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 129241 offline
|
Csak majd ne hogy ugy legyen ez a gyerek mint a Kim Petras
és akkor majd csak néznek Brangelináék XD
2010. július 07. 02:10
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
úgy járnak Angelináék, mint Sher, hogy a lányuk később át akarja operáltatnia magát fiúvá! Ezt még most kéne elkezdeni ki írtani belőle, mert semmi jó nem fog származni ebből!
2010. július 07. 09:46
|
|
adriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 124233 offline
|
nehogymár egy egynéhányéves kislány vezesse a szüleit!-.- ilyen korban a legjobban befolyásolhatók a gyerekek, ha azt mondod neki h nem és rászoktatod h nem szabad így viselkedni, akkor egy idő után azt is megszokja. Az én példámon tudom, mert kiskoromban én is nagyon fiús voltam, de a szüleim próbáltak rászoktatni a lányos dolgokra. Egy idő után pedig sikerült és most már semmi fiús nincs bennem:))
2012. november 02. 13:18
Na és? Kinövi, vagy ilyen marad. Nem ruha függő, hogy egy csaj csaj legyen.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: