Az édes Pitt kislányból fiú lett
2010. június 29. 23:06
Szerintem el kellene beszélgetni a gyerekkel meg el kellene vinni pszichológushoz. Mert mi lesz belőle felnőttkorában? Ez így elég ijesztő!
2010. június 29. 23:23
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Szerintem a szülőknek nem szabad ennyire szabadjára engedni..bmennyire is a fiúkra akar hasonlítani akk is van egy határ...
Am meg egy gyerekkel sokat kellene foglalkozni és ők nem éppen ezt teszik...
Am meg egy gyerekkel sokat kellene foglalkozni és ők nem éppen ezt teszik...
2010. június 30. 09:53
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Tényleg bámulatra méltó, hogy 10-14 éves gyerekek ennyire otthon vannak nem csak a gyereknevelés, de a pszichoszexuális fejlődés területén is. Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Nozso mindent leírt, még annyit tennék hozzá, hogy az Oprah interjú több mint másfél évvel ezelőtt volt, és az is elhangzott, hogy John a Peter Pan mese egyik szereplője, amelyik Shiloh-nak akkoriban nagyon tetszett, ezért azonosult vele. Lehet hogy tartott két hónapig, aztán meg mondjuk Micimackó lett a kedvence, vagy akármi más. Majd ha 18 évesen bejelentkezik egy nemátalakító műtétre, akkor lesz miért aggódni, de nehogy már 4 évesen ne játsszon azt, amit akar.
Nozso mindent leírt, még annyit tennék hozzá, hogy az Oprah interjú több mint másfél évvel ezelőtt volt, és az is elhangzott, hogy John a Peter Pan mese egyik szereplője, amelyik Shiloh-nak akkoriban nagyon tetszett, ezért azonosult vele. Lehet hogy tartott két hónapig, aztán meg mondjuk Micimackó lett a kedvence, vagy akármi más. Majd ha 18 évesen bejelentkezik egy nemátalakító műtétre, akkor lesz miért aggódni, de nehogy már 4 évesen ne játsszon azt, amit akar.
2010. június 30. 10:08
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
ejjha.*-*
2010. június 30. 12:28
|
|
Dark Angel 96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 127261 offline
|
Azért csak kéne neki mondani valamit. Pl. kicsim te lány vagy, ha akarod, ha nem. Vagy ha nagyon muszáj akkor: de átműtethatünk. xD Ezt lehet, hogy nem kéne... De ha így folytatódik akkor egyszer be kell következnie. Az biztos, hogy nem kéne hagyni, legalábbis nem sokáig.
2010. június 30. 12:36
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Egyetértek Francy-val..ciki..xd
2010. június 30. 17:19
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Zsüdi @ 2010.06.30. 15:22)
Éz beteges! Hogy lehet megengedni egy kislánynak, hogy "fiú" legyen. John... ez nevetséges! Látni, hogy elkényeztetik.
Érdekelne mit csinálnál a helyükben.
2010. június 30. 20:20
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
2010. július 01. 08:44
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
@nozso13: Hát az biztos, hogy nem szólítanám Johnnak. Nem rá értettem, hogy "beteges", hanem a szüleire, hogy Johnnak hívják. Szerintem ez aranyos, hogy (sok fiú testvére miatt) ő is fiúnak képzeli magát, de a szülei kicsit visszafoghatnák a Johnnak nevelését...
2010. július 02. 10:13
|
|
moominvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.11. Hozzászólás: 192 Csatolások: 409 Azonosító: 122462 offline
|
Az egész fel lett fújva!!!
Én egészen 16 éves koromig tök fiús voltam, van egy csomó pasi barátom,ők is megjegyezték azt hogy vannak fiús tulajdonságaim.Azt viszont sohasem mondták hogy férfias lennék....19 éves koromra eléggé megcsajosodtam...Szerintem semmi gáz nincs az egészben,hisz csak egy kisgyerek!!!!Nozso és Castia igazatok van!!!!
Én egészen 16 éves koromig tök fiús voltam, van egy csomó pasi barátom,ők is megjegyezték azt hogy vannak fiús tulajdonságaim.Azt viszont sohasem mondták hogy férfias lennék....19 éves koromra eléggé megcsajosodtam...Szerintem semmi gáz nincs az egészben,hisz csak egy kisgyerek!!!!Nozso és Castia igazatok van!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: