A Vanity Fair magazin készített egy interjút Angelina Jolie-val. Bár a magazinban ez csak augusztusban lesz megtekinthető, néhány részlet már így is kiszivárgott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az édes Pitt kislányból fiú lett
2010. június 29. 16:07
2010. június 29. 16:11
Hát szerintem sem kéne a gyerekre hagyni, ez tipikus hiba. Bár mit tudok én a gyereknevelésről?! Na mindegy. Hát, van ilyen.
2010. június 29. 16:31
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Őszinte leszek! Mikor kicsi voltam én is fiúnak öltöztem és az is akartam lenni DE azóta kinőttem és a pasik iránt vonzódom(akkor is a pasik iránt vonzódtam/pont Brad Pittbe voltam bele esve/)! Egy csepp vonzalom nincs bennem a saját nemem iránt! Szóval sztem kinövi!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 29. 17:11
Idézet (Candace @ 2010.06.29. 17:05)
Mit kéne tenniük a szülőknek? Ráerőltetni a kislányra a rózsaszín ruhát meg erőszakkal lányos lánynak nevelni?! Sz'tem jól csinálják.
Ez hülyeség. Egy lány nem attól lesz lány, hogy rózsaszínt hord, speciel attól én is agyf@szt kapok.
Viszont nem értem azokat a szülőket, akik ráhagynak minden szart a gyerekre. Nem az a helyes, saját környezetemből tudom, hogy nem az
2010. június 29. 17:30
Pont ez a baj, hogy hagyják... nem csak a sztárgyerekeknél, ez megfigyelhető a mindennapi életben. Manapság már mindent megengednek.
A férfiak rózsaszín ingeket, pólókat vesznek magukra, amelyek csajosak. A csajok pedig fiúsan öltözködnek, de ez nem csak az öltözködésben figyelhető meg, hanem máshol is. Pl. Már a fiúk egyre jobban ellazulnak, nem udvarolnak a lányoknak, de ez nem az ő hibájuk hanem a csajoké akik kelletik magukat a fiúk előtt és a fiúknak így nincs dolguk; nincs kit meghódítani...
(Bocsánat, ha ez nem kapcsolódik a cikkhez.)
A férfiak rózsaszín ingeket, pólókat vesznek magukra, amelyek csajosak. A csajok pedig fiúsan öltözködnek, de ez nem csak az öltözködésben figyelhető meg, hanem máshol is. Pl. Már a fiúk egyre jobban ellazulnak, nem udvarolnak a lányoknak, de ez nem az ő hibájuk hanem a csajoké akik kelletik magukat a fiúk előtt és a fiúknak így nincs dolguk; nincs kit meghódítani...
(Bocsánat, ha ez nem kapcsolódik a cikkhez.)
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. június 29. 18:24
Ne haragudjatok, de az már nagyon gáz, hogy olyan helyesírási hibák benne maradnak a cikkekben, hogy a hajam égnek áll... itt is: "ráhadják"... erre már tényleg nincs mentség. A toldalékok kötőjelezése még hagyján (bár ezt sem tudom, hol tanították vagy honnan veszitek), de ez már mindennek a teteje.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.