Anna Kedrick nem járna Rob-bal és Taylor-ral
2010. augusztus 08. 16:19
|
|
SelenaGomez1992új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 34 Csatolások: 1 Azonosító: 131026 offline
|
de égés
2010. augusztus 12. 20:48
hát én nem tom nem vagyok annyira oda értük. jó színészek meg minden de nem annyira az én eseteim. de azért szeretem őket
2010. szeptember 06. 12:17
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
jujjjj.....
2010. szeptember 08. 16:15
szerintem Rob leagábbis nekem nem helyes szimpatikus ugyan
2012. november 24. 16:33
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Jo, megértem, hogy ő neki egy tljesen más srác kell, de attól még Rob nem egy srác! Hanem egy isten, egy olan személyiség, akit nem lehet felfogni ép észel, ezért is rajongunk érte. Nagyon tehetséges, jóképű, és aranyos, és egyszerűen beleestem! Ez meg úgy véli, hogy túl tökéletes. Senkisem tökéletes.. <3 <3
2013. december 13. 10:18
Rob nem kell neki, meg kell érteni. De,hogy Tay?! Ez sem nagy baj, legalább megmarad nekem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: