A Twilight Saga-ban Jessica szerepét játszó Anna Kedrick az egyik interjúban kifejtette, hogy bár megérti a lányok vonzódását a sorozat két főszereplőjéhez, neki a két srác túl tökéletes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Kedrick nem járna Rob-bal és Taylor-ral
2010. június 29. 16:09
áh én is írtam egy ugyanilyen cikket XD ezek szerint te gyorsabb voltál xd na mind1 azért még jócikk
2010. június 29. 16:44
Igaza van a csajnak. A hús-vér pasik nekem is jobban bejönnek.
2010. június 29. 16:53
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem is azt kellene némelyiknek nézni, hogy ők is csak emberek, nem? Jó, lehet, hogy jól néznek ki, meg ilyenek, de kicsit elegük lehet már a durva fanokból... szegénykék.
Mondjuk ez jár a hírnévvel. Taylort én is elviselném, de ezért nem fogok őrülten rohanni utána soha.
2010. június 29. 17:05
Annának igaza van, egyébként egy részt sajnálom a fiúkat, hogy nincs egyetlen szabad percük sem. Illetve én még arra lennék kíváncsi, hogy ugyan így marad-e, ha vége a Saga-nak
2010. június 29. 18:05
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Teljesen igaza van, ők is csak emberek.
Off/ Amúgy most ez hogy van? Mert ez a cikk egy az egyben NEONról van kimásolva... nekem meg vissza lett dobva a másolt...
Off/ Amúgy most ez hogy van? Mert ez a cikk egy az egyben NEONról van kimásolva... nekem meg vissza lett dobva a másolt...
2010. június 29. 18:31
Na, akkor egy kis magyar nyelvtanfolyam:
1. "Robbal és Taylorral".
2. "[A Twilight] Sagában".
3. "jobb lenne, ha nem szövögetNÉK a kis terveket" vagy "...nem szövögetnének kis terveket".
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
Amúgy a szöveg még egész jó helyesírásilag.
3. "jobb lenne, ha nem szövögetNÉK a kis terveket" vagy "...nem szövögetnének kis terveket".
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
2010. június 29. 19:03
|
|
klodi10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 126848 offline
|
El Mexicano örülj hogy Robsten megírta a cikket és ne oktasd ki!Ez felsőfokú pofátlanság tőled El Mexicano,amugy is eleget szenved,nem mehet el az Eclipsere a mozikban!
2010. június 29. 19:16
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Bocs Klodi, de mi vagy te? Mártír? Szted hányan nem tudnak elmenni? Az oké h védeni akarod de ez kicsit túlzás. Szerintem.
2010. június 29. 19:42
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.29. 18:31)
Na, akkor egy kis magyar nyelvtanfolyam:
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
Nem qrvamindegy?
2010. június 29. 20:00
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
"A copy-paste módszernek nincs értelme. Azzal, hogy átmásolsz egy cikket szó szerint, tulajdonképpen nem alkottál semmit, csak lenyúltad valakinek a munkáját. Az ő cikkét az ő oldalán is el tudjuk olvasni. Tehát a másolás szigorúan tilos! "
2010. június 29. 20:09
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem is volt már olyan, hogy a másolt szöveget nem engedte meg pedig kétszer is átírtam. Egyébként én sem vagyok oda értük. A filmbe Rob tetszik jobban de a filmen kivűl Taylor jobb mert nem néz ki ugy mint egy csöves(bocsi fanok). Én megértem, hogy nincs oda értük.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: