A Twilight Saga-ban Jessica szerepét játszó Anna Kedrick az egyik interjúban kifejtette, hogy bár megérti a lányok vonzódását a sorozat két főszereplőjéhez, neki a két srác túl tökéletes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Kedrick nem járna Rob-bal és Taylor-ral
2010. június 29. 16:09
áh én is írtam egy ugyanilyen cikket XD ezek szerint te gyorsabb voltál xd na mind1 azért még jócikk
2010. június 29. 16:44
Igaza van a csajnak. A hús-vér pasik nekem is jobban bejönnek.
2010. június 29. 16:53
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem is azt kellene némelyiknek nézni, hogy ők is csak emberek, nem? Jó, lehet, hogy jól néznek ki, meg ilyenek, de kicsit elegük lehet már a durva fanokból... szegénykék.
Mondjuk ez jár a hírnévvel. Taylort én is elviselném, de ezért nem fogok őrülten rohanni utána soha.
2010. június 29. 17:05
Annának igaza van, egyébként egy részt sajnálom a fiúkat, hogy nincs egyetlen szabad percük sem. Illetve én még arra lennék kíváncsi, hogy ugyan így marad-e, ha vége a Saga-nak
2010. június 29. 18:05
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Teljesen igaza van, ők is csak emberek.
Off/ Amúgy most ez hogy van? Mert ez a cikk egy az egyben NEONról van kimásolva... nekem meg vissza lett dobva a másolt...
Off/ Amúgy most ez hogy van? Mert ez a cikk egy az egyben NEONról van kimásolva... nekem meg vissza lett dobva a másolt...
2010. június 29. 18:31
Na, akkor egy kis magyar nyelvtanfolyam:
1. "Robbal és Taylorral".
2. "[A Twilight] Sagában".
3. "jobb lenne, ha nem szövögetNÉK a kis terveket" vagy "...nem szövögetnének kis terveket".
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
Amúgy a szöveg még egész jó helyesírásilag.
3. "jobb lenne, ha nem szövögetNÉK a kis terveket" vagy "...nem szövögetnének kis terveket".
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
2010. június 29. 19:03
|
|
klodi10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 126848 offline
|
El Mexicano örülj hogy Robsten megírta a cikket és ne oktasd ki!Ez felsőfokú pofátlanság tőled El Mexicano,amugy is eleget szenved,nem mehet el az Eclipsere a mozikban!
2010. június 29. 19:16
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Bocs Klodi, de mi vagy te? Mártír? Szted hányan nem tudnak elmenni? Az oké h védeni akarod de ez kicsit túlzás. Szerintem.
2010. június 29. 19:42
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.29. 18:31)
Na, akkor egy kis magyar nyelvtanfolyam:
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
4. "Úton-útfélen"
5. "Robot-istenségként"
Nem qrvamindegy?
2010. június 29. 20:00
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
"A copy-paste módszernek nincs értelme. Azzal, hogy átmásolsz egy cikket szó szerint, tulajdonképpen nem alkottál semmit, csak lenyúltad valakinek a munkáját. Az ő cikkét az ő oldalán is el tudjuk olvasni. Tehát a másolás szigorúan tilos! "
2010. június 29. 20:09
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem is volt már olyan, hogy a másolt szöveget nem engedte meg pedig kétszer is átírtam. Egyébként én sem vagyok oda értük. A filmbe Rob tetszik jobban de a filmen kivűl Taylor jobb mert nem néz ki ugy mint egy csöves(bocsi fanok). Én megértem, hogy nincs oda értük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: