Megjelent a Harry Potter előzetese!
2010. július 01. 12:09
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Eddig gyakorlatilag minden részen sírtam (néha azért, mert megható volt, néha meg csak azért, mert így jött ki rajtam a feszültség XD), szerintem ezen fogok a legtöbbet. A filmet várom is meg nem is. Várom, mert imádom a sorozatot, ugyanakkor nem várom, mert nem akarom, h véget érjen. Az utolsó könyv elolvasása után is olyan ürességet éreztem magamban... :S
2010. július 01. 13:42
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.07.01. 12:09)
Eddig gyakorlatilag minden részen sírtam (néha azért, mert megható volt, néha meg csak azért, mert így jött ki rajtam a feszültség XD), szerintem ezen fogok a legtöbbet. A filmet várom is meg nem is. Várom, mert imádom a sorozatot, ugyanakkor nem várom, mert nem akarom, h véget érjen. Az utolsó könyv elolvasása után is olyan ürességet éreztem magamban... :S
én is...
2010. július 02. 08:25
A Harry Pottert érted amerikai filmnek?
A HP angol film, amerikai irányítás alatt. Az első három rész egyedi volt, nem igazán láttad rajta, hogy amerikai. A negyedik résztől kezdve sajnos nagyon látszik hogy mennyi beleszólásuk van a jó angol filmekbe
A HP angol film, amerikai irányítás alatt. Az első három rész egyedi volt, nem igazán láttad rajta, hogy amerikai. A negyedik résztől kezdve sajnos nagyon látszik hogy mennyi beleszólásuk van a jó angol filmekbe
2010. július 02. 10:39
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
szerintem appszolúte ez lessz az év filmje
akció romantika mi egymás...
nagyon várom már szinte ninc már olyan szereplő akit ne szeretnék....
biztos nagyon jó lessz
és tuti ez lessz a kedvencem az összes HP közül. tehét az 1.az levan foglalva (1.HP7 2.HP6 3.HP5 4.HP2 5.HP1 6HP3 HP4)
2010. július 02. 15:59
a film lehet hogy uncsi nektek emberek, de a könyvek után el lehet mondani, hogy nem happy end, mert azért a fél Roxfortot kinyírják.
2010. július 02. 16:49
már nagyon várom *.*
a könyv az nagyon jó volt
az előzetes alapján a film is cool lesz:)
a könyv az nagyon jó volt
az előzetes alapján a film is cool lesz:)
2010. július 02. 23:04
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Sok minden eszembe jut a Harry Potter-filmekről, de a happy end pont nem. A Jó természetesen tényleg legyőzi a Gonoszt, de hihetetlenül nagy veszteségek árán. Meg azért valljuk be, elég durva lenne, ha Voldemort (azért figyelitek, milyen bátor vagyok, "kimondom" a nevét XD) végül győzedelmeskedne. Az egyenlő lenne a világvégével.
2010. július 02. 23:18
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (Candace @ 2010.07.02. 23:04)
Sok minden eszembe jut a Harry Potter-filmekről, de a happy end pont nem. A Jó természetesen tényleg legyőzi a Gonoszt, de hihetetlenül nagy veszteségek árán. Meg azért valljuk be, elég durva lenne, ha Voldemort (azért figyelitek, milyen bátor vagyok, "kimondom" a nevét XD) végül győzedelmeskedne. Az egyenlő lenne a világvégével.
már én se Tudodki-zek
ami igaz az igaz...az epilógusig a könyv minden csak happy end nem...aztán az epilógus maga a happy end
(de aki szeretne olvasni néhány ötletet hogy mi történt abban a 19 évben, azoknak illene nekiállni fanfiction-t olvasni
2010. július 05. 23:50
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
Remélem ebben nem kell látnom Dolores Umbridge varangy képét! Én is várom már! Voldika kinyiffan(Harry intézi el), Bellatrix szintén (Molly öli meg, míly meglepő)! De sajna meghalnak a jó oldalról! Fred, Tonks, Lupin, Mordon, Piton(akiről azt hittem, gonosz, de a végén kiderül, hogy jó ember)és még sorolhatnám!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: