Hayley Williams
2011. szeptember 07. 19:44
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nagyon szeretem! A hangját, a stílusát, mindent! Az egyik kedvenc bandám a Paramore!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 30. 20:35
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én imádom. Egyszerűen fantasztikus, amit ez a lány csinál. Szép hangja van, a dalai(k) (vagyis a Paramore-nak a dalai is) mind lenyűgözőek. És igen, smink nélkül, natúr arccal is gyönyörűnek lehet mondani.
A kis vöröském.
2012. december 30. 21:07
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Drága Hayley.
Azt se tudom, mióta hallgatom már a Paramore zenéjét. Azt tudom, hogy egy barátnőm mutatta meg anno az Emergency című dalukat, és szerelem volt első hallásra. Imádtam, és azóta természetesen minden számukat imádom. Kicsit sajnálom, hogy sokan csak onnan ismerik a bandát, hogy ők énekelték a Tvájlájt főcímdalát, pedig ők sokkal többet érnek ennél. Persze imádom én a Decode-t, de szerintem a többi daluk is fantasztikus. Hayley egy hihetetlenül vagány és aranyos természettel megáldott csajszi. És akkor még a hangjáról nem is beszéltem. Egyszerűen elképesztő, érdemes meghallgatni egy élő felvételt. Mindent összevetve imádom Hayleyt és a Paramoret is, és már hihetetlenül várom az új lemezüket, biztos vagyok benne, hogy megint hatalmasat alkotnak.
2013. március 03. 22:13
kár, hogy nem lehet képet feltölteni, így csatolnom kellett hozzá.
a fotóról csak annyit, hogy AHHH
Sztár Mániás
2013. augusztus 20. 13:54
Imédom*-* A legtökéletesebb személy a bolygón
tehetséges, gyönyörű és vicces:)
Sztár Mániás
2013. november 09. 00:38
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
Paramore budapesten.Ott voltam.
2014. február 06. 20:34
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Kedves, aranyos lány, de nem a kedvencem. A hangja nagyon jó, fura cuccai vannak, különc, jószívű. Nem vagyok oda a zenéjéért, de a Still into you tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.