"Mintha nem is Európában lettem volna"
2010. június 28. 20:20
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Lilla98: Szó nem volt róla, hogy szarnak tartja Budapestet (ami egyébként nagybetű, mert tulajdonnév), talán meg kéne nézned a szóban forgó interjút, mielőtt kommentelsz.
Robsten: A Caps Lock használata kiabálásnak minősül, használata nélkül is értjük, mit szeretnél mondani.
Robsten: A Caps Lock használata kiabálásnak minősül, használata nélkül is értjük, mit szeretnél mondani.
2010. június 28. 20:27
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Erről most komolyan nem tudom mit gondoljak. A levest tuti nem ette meg, már csak a saját biztonsága érdekében sem fogyaszt mások által adott ételeket. A kaméleont meg gondolom az első alkalmas 5 percben "elveszti".
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2010. június 28. 20:32
edigg jó véleményel voltam Rob felől de most kicsit nagyképüsködött:/ ez nem nagyon tetszik igaz hogy vannak Budapestnek olyan részei ami nem nagyon látványos de azért sok mindent találtunk fel és ennek nagyon örülök hogy egykicsit beolvasott a riporter Robnak
2010. június 28. 20:33
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Kinél verte ki a biztosítékot?? Könyörgöm, azt gondol, amit akar.
Úgy mellesleg, semmi olyat nem mondott, ami megbénthatott volna bárkit is. Egyáltalán nem hordta le Magyarországot sem a magyarokat. Azt mondta, hogy szerinte már ez az ország, mint a többi, és hogy itt idegennek érezte magát. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem találtam benne semmi olyat, amivel lehordta magyarországot.
Az meg nem értem, hogy jön ide, hogy ez kiverte a biztosítékot a magyar fanoknál, akik a dermesztő hidegben is képesek voltak várni nagy kedvencükre. Mintha az történt volna, hogy Rob nem ment el oda, könyörgöm, mért verte ki a biztosítékot azoknál a fanoknál???
Úgy mellesleg, semmi olyat nem mondott, ami megbénthatott volna bárkit is. Egyáltalán nem hordta le Magyarországot sem a magyarokat. Azt mondta, hogy szerinte már ez az ország, mint a többi, és hogy itt idegennek érezte magát. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem találtam benne semmi olyat, amivel lehordta magyarországot.
Az meg nem értem, hogy jön ide, hogy ez kiverte a biztosítékot a magyar fanoknál, akik a dermesztő hidegben is képesek voltak várni nagy kedvencükre. Mintha az történt volna, hogy Rob nem ment el oda, könyörgöm, mért verte ki a biztosítékot azoknál a fanoknál???
2010. június 28. 20:34
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Nem hiszem h volt annyi ideje h megismerje a magyar embereket annyira, h ilyen véleményt mondjon rólunk!!
2010. június 28. 20:40
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Aki magyar és nem szeret itt lakni, nem talál elég szépséget hazánkban annak ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=vYYRXahBrk4&feature=related
És gondolja végig mit is jelen magyarnak lenni!
És gondolja végig mit is jelen magyarnak lenni!
2010. június 28. 20:53
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nekem mindegy mit gondol. Nagyon nem vagyok oda érte, nem számít a véleménye. Rajta kívül minden híres embernek tetszett eddig Bp. Vagy csak ő az egyetlen aki őszinte???
2010. június 28. 20:58
|
|
V.lv3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 130062 offline
|
FuNkYpUnKy27: de ő most arról mond véleményt, amit itt "tapasztalt." mondjuk egy másik országban én is idegennek érezném magamat, szóval.
én nem pártoltam el tőle, de végül is miért kéne Magyarországról tanulnia? Amerikához képest mi csak egy pici ország vagyunk valahol a messziségben. Elhiszem ha nem érdekli ki-mit talált fel, engem sem izgat, hogy az amerikaiak mit találtak fel.
de azt mondta, hogy tetszett neki hogy idegennek érezte magát. mondjuk szép, hogy más a felfogásunk, magyarok vagyunk
2010. június 28. 21:01
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
brigi92fcb
sajnos,amiről TE beszélsz,az nem a mostani helyzet ,hanem úgy 10-20 évvel ezelőtt.Vagy nem élsz a belvárosban,vagy nem járkálsz olyan helyeken,ahol mindazt ,amiről beszéltem,láthasd.
Sem Robsten,sem gossip girl vivian , sem Amymya15 nem úgy gondolta,hogy nem szeretünk itt lakni,de Rajtad kívül még pár száz (pár millió) embernek is ideje lenne a szépséget megtartani,s tovább vinni.Addig pedig.. keressük a szépséget
sajnos,amiről TE beszélsz,az nem a mostani helyzet ,hanem úgy 10-20 évvel ezelőtt.Vagy nem élsz a belvárosban,vagy nem járkálsz olyan helyeken,ahol mindazt ,amiről beszéltem,láthasd.
Sem Robsten,sem gossip girl vivian , sem Amymya15 nem úgy gondolta,hogy nem szeretünk itt lakni,de Rajtad kívül még pár száz (pár millió) embernek is ideje lenne a szépséget megtartani,s tovább vinni.Addig pedig.. keressük a szépséget
1 felhasználónak tetszik:
Emcsi
2010. június 28. 21:02
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Miért baj az, hogy véleményt nyilvánít? Én ettől függetlenül is bírom, mondhat akármit. Szerintem a 8.ker-es forgatások után nem kéne csodálkozni a véleményen.
2010. június 28. 21:12
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@gossip girl vivian: én a legelső alkalommal itt hagyom az országot... nem szeretek itt élni nem azért mert utálom az emberek vagy ilyesmi, azért mert itthon nincsenek olyan jó munkák és ilyesmik... :@ :'(
Amint kapok lehetőséget, én már itt sem vagyok. Akár már most mennék el.
Amint kapok lehetőséget, én már itt sem vagyok. Akár már most mennék el.
2010. június 28. 21:12
|
|
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline
|
Szerintem nem rossz az, hogy mi mások vagyunk, sőt, jó, hogy nem vagyunk az az unalmas, megszokott kisváros.
Mert nem érzi azt az ember, mikor itt jár és már minden országot bejárt, hogy ezt már ötvenszer látta, inkább azt érzi, hogy ez valami új!!
Lehet, hogy negatív kritikát akartál rólunk mondani Rob, de nem sikerült!!!
Mert nem érzi azt az ember, mikor itt jár és már minden országot bejárt, hogy ezt már ötvenszer látta, inkább azt érzi, hogy ez valami új!!
Lehet, hogy negatív kritikát akartál rólunk mondani Rob, de nem sikerült!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.