"Mintha nem is Európában lettem volna"
2010. június 28. 19:33
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Bár én nem vagyok oda érte, szerintem nincs elszállva magától és nem negatív értelemben mondta, amit mondott. Szerintem arra célzott, hogy itt mennyivel másak az emberek, hogy nem rohanják le, és üti el mondjuk emiatt egy taxi... meg ezek. Ami szerintem jó.
2010. június 28. 19:45
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
lehet hogy azért érezte magát idegennek, mert tényleg idegen volt itt?! mármint turista xD
de egyébként egyetértek Emcsivel
az interjúban is mosolygott amikor ezt mondta, szóval nem hiszem hogy ez annyira rosszat jelentene
de egyébként egyetértek Emcsivel
2010. június 28. 19:45
|
FNorbertoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 4 Azonosító: 52558 offline
|
Könyörgöm aki ért angolul az nézze meg a videót! Semmi rosszat nem mondott Budapestről vagy a magyarokról, nem szólt le semmit. Annyit mondott, hogy más itt mint Európa többi részén. Szerintetek tényleg akkora baj hogy nem vagyunk segg-ugyanolyanok mint bárki más EU-ban?
Aki ezen felháborodik annak aztán van esze!
Aki ezen felháborodik annak aztán van esze!
2010. június 28. 19:46
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
szerinte ez nem negatív kritika.
tény: a 8ker ben forgathatott? elég kiábrándító lehet 2 hétből 5-6 napot ott forgatni.mégis mit tudna megállapítani?
volt barátom lakott ott, hát... egyedül soha nem mentem hozzá - de ez már természetessé vált,hogy nem csak ott,hanem a többi külső kerületben sem lehet nyugodtan közlekedni (kivéve kocsival),mert arra ébredsz rá,hogy a 30-as buszon egy halott fekszik mögötted.erről ennyit.
véleményem nem a rasszizmusra és a politikai helyzetre irányult,de sajnos minden hozzájárul ehhez,hogy idáig süllyedtünk.elnézést,ha valakit megbántottam ezzel.
tény: a 8ker ben forgathatott? elég kiábrándító lehet 2 hétből 5-6 napot ott forgatni.mégis mit tudna megállapítani?
volt barátom lakott ott, hát... egyedül soha nem mentem hozzá - de ez már természetessé vált,hogy nem csak ott,hanem a többi külső kerületben sem lehet nyugodtan közlekedni (kivéve kocsival),mert arra ébredsz rá,hogy a 30-as buszon egy halott fekszik mögötted.erről ennyit.
véleményem nem a rasszizmusra és a politikai helyzetre irányult,de sajnos minden hozzájárul ehhez,hogy idáig süllyedtünk.elnézést,ha valakit megbántottam ezzel.
2010. június 28. 19:47
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
szeintem meg igaza van tényleg más a mi felfogásunk...és szerintem ezekből a szavakból nem azt szűrtem le hogy nem tettszett volna neki
2010. június 28. 19:48
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Mycy, paraizo : miért,ti szerettek itt lenni?
persze,szeretem,magyar vagyok,itt nőttem fel,ide tartozom.de ha azért felkínálná valaki,hogy Balin nevelhetném fel a gyerekemet(vagy akár csak Franciaországban)),esetleg itt,Magyarországon, számomra nem kérdés melyiket választanám:biztosan nem maradnék.
persze,szeretem,magyar vagyok,itt nőttem fel,ide tartozom.de ha azért felkínálná valaki,hogy Balin nevelhetném fel a gyerekemet(vagy akár csak Franciaországban)),esetleg itt,Magyarországon, számomra nem kérdés melyiket választanám:biztosan nem maradnék.
2010. június 28. 19:51
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát, szerintem ebben semmi negatív nincs. Akár bóknak is vehetnénk...
Egyébként a rajongókat senki nem kérte, hogy ott fagyoskodjanak... tudom, ez most elég tirpákul hangzik tőlem, de ez van.
Egyébként a rajongókat senki nem kérte, hogy ott fagyoskodjanak... tudom, ez most elég tirpákul hangzik tőlem, de ez van.
2010. június 28. 19:52
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
Mycy, paraizo : miért,ti szerettek itt lenni?
Egyetértek LaTashával, szeretem Magyarországot , mert itt születtem, nőttem fel , de ha felnőtt leszek és lesz lehetőségem itt hagyni akkor biztos , hogy nem gondolkodnék sokáig...
Egyetértek LaTashával, szeretem Magyarországot , mert itt születtem, nőttem fel , de ha felnőtt leszek és lesz lehetőségem itt hagyni akkor biztos , hogy nem gondolkodnék sokáig...
2010. június 28. 19:57
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
..de am meg töltött sok időt igazi magyar emberek között , hogy ezt nyilatozza "rólunk", mert szerintem jó sokáig csak a lakókocsija négy oldalát látta...úgyhogy nm nagyon értem..de nem is nagyon zavar
2010. június 28. 20:00
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én a legelső alkalommal itt hagyom az országot... nem szeretek itt élni nem azért mert utálom az emberek vagy ilyesmi, azért mert itthon nincsenek olyan jó munkák és ilyesmik... :@ :'(
2010. június 28. 20:02
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
ja és a cikkhez nem főztem semmit.. 
egyetértek Amymya15-tel
egyetértek Amymya15-tel
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: