Sebastian Vettel nyerte az Európa Nagydíjat, amelyet Valenciában rendeztek. Másodikként Lewis Hamiltont intették le, harmadik pedig a szintén Mclarenes Jenson Button lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vettel nyert Valenciában
2010. június 28. 18:02
2010. június 28. 18:35
nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
2010. június 28. 18:35
nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
2010. június 28. 18:41
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
solya222: Egyetértek veled 
Vettelnek pedig gratula
Ja, és persze Hamiltonnak és Buttonnak is gratulálok 
Webber balesete nagyon durva volt :| Nagy szerencséje volt, hogy nem lett komolyabb baja
Vettelnek pedig gratula
Webber balesete nagyon durva volt :| Nagy szerencséje volt, hogy nem lett komolyabb baja
2010. június 28. 18:41
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
solya222: Egyetértek veled 
Vettelnek pedig gratula
Ja, és persze Hamiltonnak és Buttonnak is gratulálok 
Vettelnek pedig gratula
2010. június 28. 18:49
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A Hozzászólás elküldése gombot elég egyszer megnyomni, köszönöm.
A többiek gyorsan hajtottak, nem ugyanazt a szabálytalanságot követték el, mint Hamilton.
A büntetés jogos volt. Igazából az a baj, hogy túl későn kapta meg, így mintha nem is kapott volna semmit.
Idézet (solya222 @ 2010.06.28. 18:35)
A többiek gyorsan hajtottak, nem ugyanazt a szabálytalanságot követték el, mint Hamilton.
A büntetés jogos volt. Igazából az a baj, hogy túl későn kapta meg, így mintha nem is kapott volna semmit.
2010. június 28. 18:59
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
húúúúúú végre összejött....GRETULA VETTEL!!!! 
ami a büntetést illeti abba nem szeretnék belefolyni mert szerintem több nézőpont is van.... és a hamilton rajongók ugyis hamiltont a fernando rajongók meg ugyis alot védik....
ami a büntetést illeti abba nem szeretnék belefolyni mert szerintem több nézőpont is van.... és a hamilton rajongók ugyis hamiltont a fernando rajongók meg ugyis alot védik....
2010. június 28. 20:12
hát igen ennyit ér a sportszerűség, pedig végre Massa jó helyen volt:'( de. grat. a Vettelnek
2010. június 29. 10:17
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
hát, ha button lett volna az első
2010. június 29. 10:24
10anta
én abszolút Alonso párti vagyok és pont miatta gondolom, hogy ha Hamilton ilyen büntetést kapott akkor a többi is megérdemelte volna a súlyosabb büntetést.
én abszolút Alonso párti vagyok és pont miatta gondolom, hogy ha Hamilton ilyen büntetést kapott akkor a többi is megérdemelte volna a súlyosabb büntetést.
2010. június 29. 10:25
Fuller
@solya222: nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
Fuller kérlek ne okoskodj!!!!!!!!!!!!!
@solya222: nem vagyok Hamilton párti de ha ő megkapta a boxutcaáthajtásos büntetést akkor a többinek is annyit kellet volna adni mint egy boxutcaáthajtás. és nem 5 mp-t, ez csalás, így Hamilton büntetése volt sok áhh, gyökér mind aki a döntéseket, szabályokat hozza
Fuller kérlek ne okoskodj!!!!!!!!!!!!!
2010. július 03. 17:18
|
|
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline
|
Webbert nagyon sajnálom
Nem örülök h vettel lett az első Buttonnak jobban örültem volna
Nem örülök h vettel lett az első Buttonnak jobban örültem volna
2010. július 03. 17:21
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Gratula neki.
Bár én Hamiltonnak szurkoltam.
Bár én Hamiltonnak szurkoltam.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: