Emily Deschanel új frizurája
2010. június 28. 12:08
|
|
Bonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 130080 offline
|
Nem tom mi bajotok van azzal, hogy felraktam ezt hírnek, mások is raktak fel olyat, hogy ... személy ... helyen más hajjal jelent meg! Min1!!
Amúgy szerintem nem rossz, de a régebbi valahogy jobban tetszett! De neki az a dolga, hogy jól nézzen ki, nekünk meg az, hogy hozzászokjunk! xD
Amúgy szerintem nem rossz, de a régebbi valahogy jobban tetszett! De neki az a dolga, hogy jól nézzen ki, nekünk meg az, hogy hozzászokjunk! xD
2010. június 28. 12:24
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
jól áll neki
és igazad van Bones valaki hülyeségebeket ír hírnek...!
és igazad van Bones valaki hülyeségebeket ír hírnek...!
2010. június 28. 13:27
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Szerinten nagyon jól áll neki! Nagyin szép nő és ez a frizura kicsit elvonja a figyelmet az éles álláról!
Azt meg hogy David Boreanaz mennyire jó pasi, gondolom senkinek nem kell mondani!
2010. június 28. 14:03
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
tényleg nagy hír értéke van...
2010. június 28. 17:26
Aranyos, nekem mindig gondom volt a hajával, de ez nagyon tetszik =)
Am meg hát most nem nagy hír értékű, hát istenem, aki szereti, annak a legkisebb változás is hír, szal ennyit erről szerintem...
Hajrá Bones! =)
Am meg hát most nem nagy hír értékű, hát istenem, aki szereti, annak a legkisebb változás is hír, szal ennyit erről szerintem...
Hajrá Bones! =)
2010. július 02. 23:50
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
hát ráfért a hajára az átalakítás mert elég semmitmondó volt xD
2010. július 12. 00:16
|
|
Bonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 130080 offline
|
kiro.O, veled meg abban értek egyet, hogy aki szereti, annak télleg a legkisebb változás is hír! Aki meg azt írja, hogy ez nem hír, hát akkor ő nem nagy rajongó! De hát semmi sem kötelező...
2010. július 12. 00:16
|
|
Bonesúj tag |
|
kiro.O, veled meg abban értek egyet, hogy aki szereti, annak télleg a legkisebb változás is hír! Aki meg azt írja, hogy ez nem hír, hát akkor ő nem nagy rajongó! De hát semmi sem kötelező...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: