Fergie kilép a Black Eyed Peas-ből?
2010. június 28. 16:21
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
:'( :'( :'(
2010. június 28. 17:32
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
na végre kilép sokkal jobb lesz így!! fergie-nek sokkal jobb a hangja!!!
2010. június 28. 17:34
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Nem tudom. Azt, hogy Fergie kilép a BEPből, már kb. 20x olvashattuk ez alatt az x év alatt... Mondjuk én elhinném, mert Fergie és Josh régóta együtt vannak, tényleg jöhetne már egy baba.
2010. június 29. 09:53
Remélem hogy ez nem igaz. Sztem megint a média kavart be és azért lehet feszültség köztük.
2010. június 29. 13:43
Remélem nem.De Will.i.am-ről mondjuk igaz hogy nagy az egója.Remélem Fergie kitart legalább addíg amíg nálunk koncerteznek.
2010. július 19. 16:42
|
|
kk97új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 09.01.11. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 83198 offline
|
A kicsi Will. I. Am.-nek nem kéne olyan nagynak hinnie magát, főleg hogy Fergie (L) indította be a bandát 1990ben alakult a black eyed peas, de 2003ig ( míg Fergie be nem állt a bandába) nem hallott róluk szinte SENKI.... Tehát ennnyyih will i amről
2010. július 19. 16:46
Nah tessék...most olvastam Dipdive-on,hogy ez csak pletyka.Maga Fergie-írta.
2011. június 30. 20:14
Nagy kár lett volna ha kilép de most már úgyis vége a BEP-nek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: