Híresztelések szerint annyira feszült a légkör Will.I.Am és Fergie között, hogy az énekesnő már alá sem írta a 2011-es turnét és ki akar lépni a bandából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fergie kilép a Black Eyed Peas-ből?
2010. június 27. 22:35
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Hát nemtudom...régen ők voltak a kedvenceim..tetszett a zenéjük meg jófejeknek tűntek
tök jól kijöttek egymással meg minden...de most kezdenek rossz irányba menni..egyre modernebb zenét akarnak..és will egója tényleg hatalmas lett..én sajnálom h nem olyanok mint régen:(
2010. június 27. 22:35
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Hát azok után hogy még csillagot kapott nem csodálom hogy az egekben van az egója... De én nem szeretném hogy kilépjen, én nagyon szeretem a zenéjüket
2010. június 27. 22:40
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
na jó mondjuk megértem hogy szeretne többet lenni a férjével és szeretne gyereket,de attól még nem kéne kilépni a black eyed peas-ből
2010. június 27. 22:53
az elejétöl fogva látszott h ez nem olyan banda lesz ami majd 20-30 évig zenélni fog
külön majd mindenkinek jobb lesz talán...
külön majd mindenkinek jobb lesz talán...
2010. június 27. 23:18
Én egyet értek egy reménytelen eset-el.Megértem hogy a családjával többet akar lenni meg gyerekat szeretne de nem kéne kilépnie!!
2010. június 28. 08:49
Jajj..Neeeeeeeeeee..így nagyon rossz lesz nélküle..remélem nem igaz..!!!!!!!!!
2010. június 28. 09:26
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nemárrr!!
pedig olyan jól elvoltak..nagyon jó számai vtak igy együtt nekik..Fergie te döntesz!!
pedig olyan jól elvoltak..nagyon jó számai vtak igy együtt nekik..Fergie te döntesz!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: