Az MTV Híradó információi szerint nemzetközi embercsempész-hálózatot számolt fel a magyar, német, francia és brit rendőrség. Öt ember került letartóztatásba embercsempészet vádjával, köztük Hien apja is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Embercsempészettel vádolják Hien édesapját
2010. június 27. 21:45
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
2010. június 27. 21:53
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
EgyetértekO.o
2010. június 27. 22:04
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Hát ez ciki. Remélem ez csak pletyka.
2010. június 27. 22:06
Mik vannak már ebben az országban is. Pár hete Miskolcon kaptak el egy kínai ruhaüzletet szervkereskedelem vádjával, mert egy lány bement, órákig bent volt, a pasija (aki rendőr) ment utána. Odabent azt állították nem látták, a srác erre kihívta a rendőröket és egy próbafülkébe beleépített csapóajtót találtak, a pincében pedig az addigra teljesen leborotvált lányt, akin már be is jelölték a kiszedni való szervek helyét... ugyanez volt Győrött is és még néhány városban.
Ilyenkor elsüllyedek a szégyenben, amiért itt élek :S
De nem is tudom, Hien szülei nem tűnnek olyan elvetemültnek
2010. június 27. 22:08
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Esszy @ 2010.06.27. 22:06)
Mik vannak már ebben az országban is. Pár hete Miskolcon kaptak el egy kínai ruhaüzletet szervkereskedelem vádjával, mert egy lány bement, órákig bent volt, a pasija (aki rendőr) ment utána. Odabent azt állították nem látták, a srác erre kihívta a rendőröket és egy próbafülkébe beleépített csapóajtót találtak, a pincében pedig az addigra teljesen leborotvált lányt, akin már be is jelölték a kiszedni való szervek helyét... ugyanez volt Győrött is és még néhány városban.
Ez durva
2010. június 27. 22:22
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
nem semmi....
2010. június 27. 22:28
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Durva, hogy mik vannak. Hient sajnálom. Nem hiszem, hogy a rajongók elfordulnának tőle, de ezt egy átlag embernek is nehéz feldolgozni, nem hogy még annak, akit -gondolom majd ezek után- újságírók hada környékez meg. Már ha igaz.
Ezt én is hallottam. Azt mondták ahol lakom annak a környékén is volt hasonló eset. Utánanéztem neten és semmi hírt nem találtam, csak, hogy pletyka volt. De ha valaki tud linket adni, hogy igaz, akkor megköszönném.
Idézet (Esszy @ 2010.06.27. 22:06)
Ezt én is hallottam. Azt mondták ahol lakom annak a környékén is volt hasonló eset. Utánanéztem neten és semmi hírt nem találtam, csak, hogy pletyka volt. De ha valaki tud linket adni, hogy igaz, akkor megköszönném.
2010. június 27. 22:29
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
:S
2010. június 27. 23:55
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Fuller -itt is teljesen egyetértek veled. Ezt az egészet Hien fogja megszenvedni -akár ártatlan az édesapja,akár sem- neki pedig nincs szüksége ilyen s ehhez hasonló botrányokhoz.Annyira fiatal és tehetséges.. nem szabad romba dönteni a karrierjét.
2010. június 27. 23:55
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2010.06.27. 23:55)
Fuller -itt is teljesen egyetértek veled. Ezt az egészet Hien fogja megszenvedni -akár ártatlan az édesapja,akár sem- neki pedig nincs szüksége ilyen s ehhez hasonló botrányokhoz.Annyira fiatal és tehetséges.. nem szabad romba dönteni a karrierjét.
Igaz. Nem fogom írigyelni, amikor kiáll a sajtó elé.
Idézet (TjKy @ 2010.06.27. 23:52)
Ez még mindig csak pletyka. Megerősített hírt nem találni.
2010. június 27. 23:58
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Bár meg nem erősített, de ilyen dolgok nem kelnek maguktól szárnyra. Beleborzongok, ha elképzelem magam, vagy bármelyik ismerősömet magatehetetlenül egy sebtében összetákolt mészárszéken, alig pár méterre a gyanútlan vásárlóktól. Hihetetlen. Ráadásul az egyik említett városban élek. Még egy indok, hogy miért ne vásároljak occón...
2010. június 28. 00:06
Uhh ez durva
2010. június 28. 00:10
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (nozso13 @ 2010.06.27. 23:58)
Bár meg nem erősített, de ilyen dolgok nem kelnek maguktól szárnyra. Beleborzongok, ha elképzelem magam, vagy bármelyik ismerősömet magatehetetlenül egy sebtében összetákolt mészárszéken, alig pár méterre a gyanútlan vásárlóktól. Hihetetlen. Ráadásul az egyik említett városban élek. Még egy indok, hogy miért ne vásároljak occón...
Hát nem tudom. Sok városról hallottam már, volt ahol még képen is megmutatták a "csapóajtót" (vagyis a közönséges padlót), meg hogy a hírek hallatára messziről kerülik az ilyen boltokat. Én azon se lepődnék meg, ha a pletyka eleve azt a célt szolgálná, hogy tönkretegye az ilyen jellegű boltokat.
Ha ilyen sok helyen előfordult már, nem hiszem el, hogy valaki nem állt ki a kamerák elé.
2010. június 28. 00:13
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.06.28. 00:10)
Hát nem tudom. Sok városról hallottam már, volt ahol még képen is megmutatták a "csapóajtót" (vagyis a közönséges padlót), meg hogy a hírek hallatára messziről kerülik az ilyen boltokat. Én azon se lepődnék meg, ha a pletyka eleve azt a célt szolgálná, hogy tönkretegye az ilyen jellegű boltokat.
Ha ilyen sok helyen előfordult már, nem hiszem el, hogy valaki nem állt ki a kamerák elé.
Remélem igazad van és csak pletyka az egész, mondjuk ez is elég szörnyű lenne, de még mindig jobb, mintha valóban ez történne.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.