Kosárlabda
2010. június 26. 19:44
Én már versenyszerűen kosarazok. Már két aranyérmem is van.
Imádom a kosárlabdát!
2010. július 16. 19:20
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Én is imádom a kosárlabdát. Azon kevés sportok közé tartozik, amit félnapi aktív játék után sem tudok megunni. Amikor csak tudok, kimegyek kosarazni a közeli pályára. Többnyire a legjobb barátommal játszunk, de hát ezt egyedül is lehet! Huhh, de mehetnékem van megint!
2011. augusztus 07. 11:10
El sem tudom mondani hogy mennyire imádom a kosárlabdát kedvenc sportjaim között van!
2011. augusztus 12. 17:22
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Az a kedvenc sportom
Imádom
2011. augusztus 13. 16:08
igaz nem csapatban vagy versenyszerűen de több évig aktívan kosaraztam akárhova mentünk a kosárlabda mindig be volt készítve!
indultunk jó pár Streetball fesztiválon de soha nem nyertünk semmit de mi mindig csak az élmény és a játék miatt mentünk!egyszer fogtam egy 208cm-es embert kb. a válláig értem nagyon élveztem!
3-éve volt egy súlyos bokaficamom kosarazás közben aztán egy éve egy csúnya izomhúzódásom a bal vádlimban és az ínszalagjaim is megnyúltak szintén játék közben.
szóval rendesen lesérültem többször már, így sajnos nem pattogtatok olyan aktívan mint 5-6 ével ezelött pedig szerettem nagyon játszani!
3-éve volt egy súlyos bokaficamom kosarazás közben aztán egy éve egy csúnya izomhúzódásom a bal vádlimban és az ínszalagjaim is megnyúltak szintén játék közben.
2011. augusztus 14. 18:27
|
|
xoxo XD XP xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 30 Azonosító: 153386 offline
|
én is nagyon szeretem a kosár labdát kedvenc sportom és az is marad
2012. szeptember 05. 18:39
|
|
H.Fanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 185522 offline
|
A kosrálabda a legeslegjobb sport azegész világon
♥♥♥ Szoktam kosarazni is,állítólagjo is vagyok benne...
I Love Basketball!! ♥♥♥♥♥
Meccsre is imádok menni! Hajrá Szolnok! Hajrá Olaj! ♥♥♥♥♥♥
I Love Basketball!! ♥♥♥♥♥
Meccsre is imádok menni! Hajrá Szolnok! Hajrá Olaj! ♥♥♥♥♥♥
2014. szeptember 14. 20:06
Immár a 3. éve űzöm és az UNI SEAT GYŐR után pótló csapatát erősítem. 4 arannyal és 3 ezüsttel büszkélkedem. Példaképem a kosarasok közül Michael Jordan. Mezszámaim a 23, 15 és a 6.
2015. március 19. 20:22
A kosárlabda a kedvenc labdajátékom. Nagyon szeretem nézni/játszani egyaránt. Jól tudok, de nem voltam versenyen. Szabadidőmben szoktam kosárlabdázni.
2015. augusztus 28. 22:11
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Imádom ezt a sportot! Mindegyik közül ez a kedvencem, csak sajnos ritkán tudok játszani...
2015. szeptember 05. 12:04
imádok kosarazni!!
én másfél évig kosaraztam
i love kosár
én másfél évig kosaraztam
i love kosár
2016. március 05. 19:46
A női Magyar Kupadöntőt a DVTK nyerte meg! Teljesen megérdemelt a sikerük! Bár én a Győrnek szurkolok!
Aluinvent DVTK - UNIQA Sopron | 69-60 | 2016. március 04.
Aluinvent DVTK - UNIQA Sopron | 69-60 | 2016. március 04.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: