Lovaglás
2013. augusztus 06. 22:30
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
3 éve lovagolok, annyira imádom, hogy nem tudom szavakba önteni. Az a közeg, a lovarda... A lovak illata, patadobogás a pályákon... <3 A kedvencem a vágta, sajnos még nem ugrattam, de annak is el fog jönni az ideje szerintem. : ) Nincs saját lovam, bár nagyon szeretnék...
2013. augusztus 12. 12:24
Idézet (Elvy02 @ 2013.08.10. 12:38)
Én szeretnék lovagolni,csak sajnos nincs lovam

Ahhoz, hogy lovagolj, nem szükséges saját ló.
2013. augusztus 22. 00:27
Már anyu hasában lovon ültem, és büszkèn jelenthetem ki, hogy már több, mint 13 éve lovagolok
<3
Versenyeket nem nézek, így kedvenc versenyzőm sincs...
A kedvenc lovassportágam a díjugratás
2013. augusztus 22. 10:01
Idézet (Gabby @ 2013.08.22. 00:27)
Már anyu hasában lovon ültem, és büszkèn jelenthetem ki, hogy már több, mint 13 éve lovagolok
<3
Miért nem nézel versenyeket, ha szabad tudni?
2013. augusztus 28. 13:25
|
|
Miti |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 604 Csatolások: 0 Azonosító: 154148 offline
|
Nagyon szeretem a lovakat, és a lovaglást is. Kedvenc fajtáim az Angol telivér, Luzitano, Lipicai és az Andalúz.
Nagyon szép még a Haflingi is.
Nagyon szép még a Haflingi is.
1 felhasználónak tetszik:
Károsiné Anikó
2014. július 09. 18:02
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
A lovak az életem.
Régebben szívesen lettem volna zsoké de őket már túlnőttem...:'( És mivel csak nyáron van lehetőségem lovagolni, ezért Júniusig mindig szenvedek...
A lovaglás sokkal több mint egy sport. Legalábbis nekem.
Régebben szívesen lettem volna zsoké de őket már túlnőttem...:'( És mivel csak nyáron van lehetőségem lovagolni, ezért Júniusig mindig szenvedek...
2014. július 09. 18:46
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Én is lovagolok, méghozzá westernben, én nagyon szeretem
kedvenc lovassportágam a horsemanship és pole bending és a trail. Kedvenc lovasom a mindössze 14 éves Dörnyei Regina, aki hordókerülésben Közép-Európa bajnoka lett, valamint Szentesi Csilla aki valójában megteremtette a magyarországi quarter horse tenyésztést
2014. július 09. 23:19
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.07.09. 18:46)
Én is lovagolok, méghozzá westernben, én nagyon szeretem
kedvenc lovassportágam a horsemanship és pole bending és a trail. Kedvenc lovasom a mindössze 14 éves Dörnyei Regina, aki hordókerülésben Közép-Európa bajnoka lett, valamint Szentesi Csilla aki valójában megteremtette a magyarországi quarter horse tenyésztést 
Jólvan, megint okos voltam, keverem a lakhelyet, meg a nevet
2014. július 18. 18:28
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
én 5 éve lovagolok sajnos nincs lovam, versenyekre járok de ezek nem hivatalosak, a rajtvizsgát majd csak jövőre lesz lehetőségem letenni amit már nagyon várom. a kedvenc fajtám a fríz és az angol telivér és a kedvenc sportágam a díjugratás bár az is igaz hogy díjlovaglásban szoktam versenyezni
2014. július 18. 21:52
Én imádom a lovakat és lovagolni
A számomra ez több mint egy sportág, az életem része amit nem engedek csak úgy el
Már egész kicsi koromtól kezdve lovagolok, mivel a nagybátyjám lovardában dolgozik
Sajnos versenyekre nem járok de ez egyáltalán nem csüggeszt
A kedvenc sportágam a díjugratás! Annyira szeretem
Mimden lófajtát szeretek mert mindgyiknek megvannak a maga sajátos jellemvonásai, de ha nagyon kedvencet kellene választanom akkor az angol telivér-re voksolnék
Már egész kicsi koromtól kezdve lovagolok, mivel a nagybátyjám lovardában dolgozik
2014. július 24. 08:24
Én imádom a lovakat, de sajnos rettegek tőlük.
6-8 éves koromig lovagoltam, és nagyon szerettem.
Utána egyszer elmentünk egy állat tenyésztési napokra ahol én persze hogy mindig csak a lovakat néztem. Épp egy szürke Angol telivérnél álltam ami a másik irányba nézett.
Aztán egyszer csak felémfurdult és orron talált az ő b**i nagy orrával.
Azóta félek a lovaktól.
Még mindig szeretek versenyeket nézni, vagy éppen a lovakat megcsodálni de csak 3 méteres távolságból.
Kedvenc ló fajtám az: Arab telivér
Kedven póni fajtám a: Shetland
6-8 éves koromig lovagoltam, és nagyon szerettem.
Utána egyszer elmentünk egy állat tenyésztési napokra ahol én persze hogy mindig csak a lovakat néztem. Épp egy szürke Angol telivérnél álltam ami a másik irányba nézett.
Aztán egyszer csak felémfurdult és orron talált az ő b**i nagy orrával.
Azóta félek a lovaktól.
Még mindig szeretek versenyeket nézni, vagy éppen a lovakat megcsodálni de csak 3 méteres távolságból.
Kedvenc ló fajtám az: Arab telivér
Kedven póni fajtám a: Shetland
2014. október 12. 20:30
Én már nagyon régóta lovagolok, hat-hét éves korom tájékán kezdtem, majd pár évre rá következett egy hosszabb szünet, de most folytathatom ^^
2014. október 13. 15:41
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Hála a húgomnak és édesanyámnak, talán már jobban szeretem a lovakat, mint ők.
Ami nagy szó.
Mióta az eszemet tudom, lovalogok. Voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim (nagy hó, betegség, csonttörés, stb.), de úgy érzem, véglegesen talán sosem lennék képes abbahagyni ezt a sportot. Ezt az életstílust.
Mióta az eszemet tudom, lovalogok. Voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim (nagy hó, betegség, csonttörés, stb.), de úgy érzem, véglegesen talán sosem lennék képes abbahagyni ezt a sportot. Ezt az életstílust.
2015. április 04. 15:04
Már kiskorom óta lovagolok. 8 éves koromban eltört a lábam (nyílt törés) és ezért egy jó ideig nem ülhettem újra lóra. Viszont nagyon szeretek még mindig, imádom a lovakat is, főleg a díjugratást.
Habár már nincs annyi időm rá, ezért főként nyáron tudok menni.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.