Michael Ausiello, az EW.com-ról a mai napon írta meg, hogy a Melrose Place üdvöskéje, Katie Cassidy nem távozik egyelőre a The CW-től, csak épp átköltözik a Gossip Girl-höz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katie Cassidy pletykálkodni fog
2010. június 26. 18:14
|
|
Hailey^^visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.31. Hozzászólás: 336 Csatolások: 43 Azonosító: 106671 offline
|
Nagyon örülök, hogy szerepet kapott a sorozatban
Kíváncsi vagyok, milyen karaktert kap, azon kívül, hogy Nate barátnője lesz. Várom már a negyedik évadot
2010. június 26. 19:56
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Szerintem nagyon jó lenne:) Már eddig is nagyon vártam a negyedik évadot,főleg most,hogy van egy jó kis új hír:) Remélem tényleg vendégszereplője lesz a sorozatnak.
2010. június 26. 20:48
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
LaDySmith.: én csak a második évadig... de nyáron sztem ledarálom, h mire jön Katie, képben legyek xD
Hailey^^: most olvastam, hogy "szereti majd keverni a bajt" szóval lehet hogy vmi kis ribis kari lesz xD
Hailey^^: most olvastam, hogy "szereti majd keverni a bajt" szóval lehet hogy vmi kis ribis kari lesz xD
2010. június 26. 22:21
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nagyon örülök én is..., imádom a GG-t szinte már láttam az egészet
(nem mondok el semmit!), de most lehet én is lemaradok, de ha ilyen esős idő lesz akkor tudok nézni!
de az nagyon rossz lenne ha Katie gonosz lenne!
:S remélem nem!
puszi: pletykacica...XD jólvan csak vicceltem
sziasztok!
puszi: pletykacica...XD jólvan csak vicceltem
2010. június 26. 22:30
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Én eddig az összes részt láttam, és már sikerült is összeraknom egy képet ha azt mondjátok hogy ő lesz az egyik új 'mean girl' 
@rheuska: csak ajánlani tudom,nézd meg az összes részt:) Én imádtam:) Bár a 3.évad közepe utáni részek némelyike nekem kicsit erőltetett lett,de ettől eltekintve nagyon szeretem a sorozatot.
A végére jól kihozták:)Hogy legyen miért izgulni egy egész nyáron át..
@rheuska: csak ajánlani tudom,nézd meg az összes részt:) Én imádtam:) Bár a 3.évad közepe utáni részek némelyike nekem kicsit erőltetett lett,de ettől eltekintve nagyon szeretem a sorozatot.
2010. június 26. 22:54
|
|
Hailey^^visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.31. Hozzászólás: 336 Csatolások: 43 Azonosító: 106671 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.06.26. 20:48)
Akkor majd Jenny helyett ő fog kavarni Serenának
2010. június 26. 23:39
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Ennek nagyon örülök! nagyon szeretem a gossip girlt és Katiet is
2010. június 27. 00:25
|
|
gossipsistersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 124950 offline
|
Azért szerintem kicsit fura diákként.. főleg a Melrose Place-es üzletasszony után...jujj mondjuk gáz lett ez az új változat...
2010. június 27. 07:58
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Szupiii! Biztos jól alakít majd.
2010. június 27. 10:33
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Remek hír!Biztos hogy szint fog vinni a GG-be.Már a Supnatba is az ő karaktere volt a legszimpatikusabb a női mellékszereplők közül a Harper's Islandban szintén és az idén elkaszált Melrose Place remakeből ugyan csak pár részt láttam,de egyértelmű,h Katie ott is mindent vitt(legalábbis nálam).
2010. június 27. 10:39
A 3. évad után már egy kicsit unom ezt a sorozatot. De Nate az egyik kedvencem (a másik meg Chuck), szóval valami jó csajt kell kapnia Serena után, aki szinte minden részben másba szerelmes.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: