Jennifer Love Hewitt - Eclipse premiere - June 24, 2010
2010. június 25. 10:12
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
hát nem értem minek kellett ez a vörös rúzs, meg a cipő. mert amúgy gyönyörű lenne, de a ruhának is például csak a teteje jön be - ha hosszabb lenne, vagy nem lenne az a bevágás, akkor szerintem szebb lenne.
2010. június 25. 10:13
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2010.06.25. 10:12)
hát nem értem minek kellett ez a vörös rúzs, meg a cipő. mert amúgy gyönyörű lenne, de a ruhának is például csak a teteje jön be - ha hosszabb lenne, vagy nem lenne az a bevágás, akkor szerintem szebb lenne.

minden meglátásoddal egyetértek, pont ugyanezeket fűztem volna hozzá
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. június 25. 18:58
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Találtam még.
Több megjegyzésem is lenne, ami igazán csak most tűnt fel.
- JLH gyönyörű lenne, ha az alapozója színe egyezne a bőrszínével és nem lenne az a ronda, élénk, vörös rúzs.
- Gyors készülődés lehetett, mivel előtte még edzésen is volt. A körmei mindig szépek, de látni hogy az egyik le van ragtapasszal ragasztva, mert valószínűleg a nagy sietésbe le/betörhetett. A lábkörmei viszont most nem szépek, pedig mindig azok szoktak lenni. Több évnyi képnézegetés után már tudom róla, hogy szereti ápoltan és rendbentartani magát.
- A ruháról már elmondtam a véleményem, szóval jöjjön a cipő. Marha kényelmetlen lehet, nem lennék a helyében, amikor leveszi. Látszik mennyire nyomhatja a lábát.
Röviden és tömören összefoglalva, ez egy gyors döntés és készülődés lehetett, mert ennél ezerszer szebb. Még a lesifotókon is. (Jah és ha jót akar, ne menjen a sminkes és a stylist közelébe, aki ezt ráaggasztotta...
)
Több megjegyzésem is lenne, ami igazán csak most tűnt fel.
- JLH gyönyörű lenne, ha az alapozója színe egyezne a bőrszínével és nem lenne az a ronda, élénk, vörös rúzs.
- Gyors készülődés lehetett, mivel előtte még edzésen is volt. A körmei mindig szépek, de látni hogy az egyik le van ragtapasszal ragasztva, mert valószínűleg a nagy sietésbe le/betörhetett. A lábkörmei viszont most nem szépek, pedig mindig azok szoktak lenni. Több évnyi képnézegetés után már tudom róla, hogy szereti ápoltan és rendbentartani magát.
- A ruháról már elmondtam a véleményem, szóval jöjjön a cipő. Marha kényelmetlen lehet, nem lennék a helyében, amikor leveszi. Látszik mennyire nyomhatja a lábát.
Röviden és tömören összefoglalva, ez egy gyors döntés és készülődés lehetett, mert ennél ezerszer szebb. Még a lesifotókon is. (Jah és ha jót akar, ne menjen a sminkes és a stylist közelébe, aki ezt ráaggasztotta...
2010. június 25. 19:05
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Nem tudom,de nekem nagyon tetszik az összhatás!Jól áll neki a rúzs a ruhája is jó és a cipője is.Igaz elég kényelmetlennek tűnik (jaj hol a kis lábúja),de gondolom ezért veszi fel azokat az érdekes pózokat a kordonnál.
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2010. június 25. 19:07
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2010.06.25. 19:01)
durvák a lábkörmei, az egyik fele sárgás a másik fele meg sötét színű
Az csak a körömlakk
Szerintem gyönyörű volt, tetszik a ruha meg a smink is. Nagyon csini
köszii
2010. június 25. 19:08
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
a cipő meg nem is az ő mérete, lelóg a lába róla
ezeket leszámítva szép volt
A nagy sietésben valószínűleg lekoptak!Amúgy a sok magassarkú és kényelmetlen cipő következménye képen valószínűleg deformálódott a lába,mint sok más hírességnek is.
2010. június 26. 13:44
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
A rúzs szerintem sem kellett volna. A ruha nagyon tetszik , de a cipő annyira nem jön be, eldefurmálja a lábát így meg nem olyan szép
2010. június 26. 13:51
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
hogy mikre nem figyelsz
amúgy igen, valószínű csak lekopott (a körömlakkok már csak ilyenek, lekopnak
mondjuk azt nem értem miért kellett beletuszkolni a lábát abba a cipőbe, amikor kicsi neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.