Jennifer Love Hewitt - Eclipse premiere - June 24, 2010
2010. június 25. 10:12
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
hát nem értem minek kellett ez a vörös rúzs, meg a cipő. mert amúgy gyönyörű lenne, de a ruhának is például csak a teteje jön be - ha hosszabb lenne, vagy nem lenne az a bevágás, akkor szerintem szebb lenne.
2010. június 25. 10:13
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2010.06.25. 10:12)
hát nem értem minek kellett ez a vörös rúzs, meg a cipő. mert amúgy gyönyörű lenne, de a ruhának is például csak a teteje jön be - ha hosszabb lenne, vagy nem lenne az a bevágás, akkor szerintem szebb lenne.

minden meglátásoddal egyetértek, pont ugyanezeket fűztem volna hozzá
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. június 25. 18:58
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Találtam még.
Több megjegyzésem is lenne, ami igazán csak most tűnt fel.
- JLH gyönyörű lenne, ha az alapozója színe egyezne a bőrszínével és nem lenne az a ronda, élénk, vörös rúzs.
- Gyors készülődés lehetett, mivel előtte még edzésen is volt. A körmei mindig szépek, de látni hogy az egyik le van ragtapasszal ragasztva, mert valószínűleg a nagy sietésbe le/betörhetett. A lábkörmei viszont most nem szépek, pedig mindig azok szoktak lenni. Több évnyi képnézegetés után már tudom róla, hogy szereti ápoltan és rendbentartani magát.
- A ruháról már elmondtam a véleményem, szóval jöjjön a cipő. Marha kényelmetlen lehet, nem lennék a helyében, amikor leveszi. Látszik mennyire nyomhatja a lábát.
Röviden és tömören összefoglalva, ez egy gyors döntés és készülődés lehetett, mert ennél ezerszer szebb. Még a lesifotókon is. (Jah és ha jót akar, ne menjen a sminkes és a stylist közelébe, aki ezt ráaggasztotta...
)
Több megjegyzésem is lenne, ami igazán csak most tűnt fel.
- JLH gyönyörű lenne, ha az alapozója színe egyezne a bőrszínével és nem lenne az a ronda, élénk, vörös rúzs.
- Gyors készülődés lehetett, mivel előtte még edzésen is volt. A körmei mindig szépek, de látni hogy az egyik le van ragtapasszal ragasztva, mert valószínűleg a nagy sietésbe le/betörhetett. A lábkörmei viszont most nem szépek, pedig mindig azok szoktak lenni. Több évnyi képnézegetés után már tudom róla, hogy szereti ápoltan és rendbentartani magát.
- A ruháról már elmondtam a véleményem, szóval jöjjön a cipő. Marha kényelmetlen lehet, nem lennék a helyében, amikor leveszi. Látszik mennyire nyomhatja a lábát.
Röviden és tömören összefoglalva, ez egy gyors döntés és készülődés lehetett, mert ennél ezerszer szebb. Még a lesifotókon is. (Jah és ha jót akar, ne menjen a sminkes és a stylist közelébe, aki ezt ráaggasztotta...
2010. június 25. 19:05
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Nem tudom,de nekem nagyon tetszik az összhatás!Jól áll neki a rúzs a ruhája is jó és a cipője is.Igaz elég kényelmetlennek tűnik (jaj hol a kis lábúja),de gondolom ezért veszi fel azokat az érdekes pózokat a kordonnál.
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2010. június 25. 19:07
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2010.06.25. 19:01)
durvák a lábkörmei, az egyik fele sárgás a másik fele meg sötét színű
Az csak a körömlakk
Szerintem gyönyörű volt, tetszik a ruha meg a smink is. Nagyon csini
köszii
2010. június 25. 19:08
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
a cipő meg nem is az ő mérete, lelóg a lába róla
ezeket leszámítva szép volt
A nagy sietésben valószínűleg lekoptak!Amúgy a sok magassarkú és kényelmetlen cipő következménye képen valószínűleg deformálódott a lába,mint sok más hírességnek is.
2010. június 26. 13:44
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
A rúzs szerintem sem kellett volna. A ruha nagyon tetszik , de a cipő annyira nem jön be, eldefurmálja a lábát így meg nem olyan szép
2010. június 26. 13:51
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
hogy mikre nem figyelsz
amúgy igen, valószínű csak lekopott (a körömlakkok már csak ilyenek, lekopnak
mondjuk azt nem értem miért kellett beletuszkolni a lábát abba a cipőbe, amikor kicsi neki
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.