Idézet (Christo @ 2010.08.18. 15:22)
nem lehet észrevenni az értékes , újonnan nyitott képes topikokat. Jó persze, ha akarok rákeresek, de nekem is van vagy 100 fölött kedvencem. Mégis honnan tudhatnám, kinek mikor van új shootja?
Na, ez meg a másik fele a dolognak, amivel kapcsolatban magam is osztom a véleményedet. Egyébként, múltkor már kínomban vigyorogtam, hogy a Starityn a magam 19 évével szinte már az idősebb generációhoz tartozok, annyira átvették a tizenévesek a "hatalmat"... volt ezzel kapcsolatban, illetve pontosabban mondva, az oldallal kapcsolatosan egy ötletem, amivel talán el lehetne érni, hogy minden korosztálynak megfelelő legyen az oldal kinézete, és témája, tehát lehessen sémát váltani, hogy pl. az alap narancssárga kinézetet használja valaki, mint anno a HQP-n, vagy ezt, esetleg valami mást. Vagy mondjuk olyat, hogy be lehetne állítani, hogy csak és kizárólag a képes topikokat lássa az illető, és a magazint, egyebeket ne. És ezt természetesen minden felhasználó beállíthatná ezeket a profiljában, akár egy torrentoldalon, személyre szabottan a maga ízlésére formálva ezzel az oldalt. Ez az intézkedés talán kicsit jobban egyensúlyba helyezné a dolgokat, kortól függetlenül. De senki sem jelzett vissza...
Viszont nagyon eltértem a témától, ezért most be is fejezem!

1 felhasználónak tetszik: