Trace Cyrus és Ashley Tisdale
2010. június 24. 16:19
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Tök szemét Trace!Attol h ő unatkozik aért nem kell mást bántani!!
2010. június 24. 16:19
Szegény Ashley...:S
hogy én mennyire utálom ezt a Trace Cyrus-t.....!!!!!!!!!!!nagyon de nagyon egy rusnya...fújj kiráz tőle a hideg...:SSSS
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJ....:SSSS
hogy én mennyire utálom ezt a Trace Cyrus-t.....!!!!!!!!!!!nagyon de nagyon egy rusnya...fújj kiráz tőle a hideg...:SSSS
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJ....:SSSS
2010. június 24. 16:44
jézuuus. ez mekkora idióta. Szerintem Ash nem az a típus, aki más háta mögött pletykál, de ha mégis akkor sem egy ilyen senkiről dumálna mindenkinek..
Ez az én véleményem..
2010. június 24. 16:51
|
|
ZuZu17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 90706 offline
|
hát én egyiket se bírom, nem vagyok oda se a Disney sztárokért se pedig azokért akik valamelyik rokonuk hírességéből próbálnak meggazdagodni.
és erről az esetről csak annyit, hogy ha valaki így a nyilvánosság előtt próbál valakit megalázni az komplett hülye és egy neveletlen kö..ög. különben is aki ránéz errre a Cyrus gyerekre már első pillantás után láthatja h. milyen "jó" gyerek...
és erről az esetről csak annyit, hogy ha valaki így a nyilvánosság előtt próbál valakit megalázni az komplett hülye és egy neveletlen kö..ög. különben is aki ránéz errre a Cyrus gyerekre már első pillantás után láthatja h. milyen "jó" gyerek...
2010. június 24. 16:53
|
|
pepe jeansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 129241 offline
|
ez egy szánalmas drogos köcsög:@ nem tudja mivel felhívni a figyelmet magára rohadna meg !!! De nem baj mert Perez Hilton vissza szólt neki a saját blogján üzent és megvédte Ashley-t
2010. június 24. 17:16
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
egyiket se kedvelem de ashley legalább tett le vmi az aztalra és az h nem akart randizni vele és ezt azért írta elég szánalmas...én kerekperev megmondtam vna h egy ... alak
2010. június 24. 17:19
Trace egy hatalmas bunkó, ezt eddig is tudtam. De miért pont Ashley-t szemelte ki, ezt nem vágom...
2010. június 24. 17:38
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
ez egy f... nem szabad káromkodnom szerintem, de most nem foglalkoznak vele, ráüt egy csajra, aki dobta (valszeg ilyen külsővel jó sok van) és leribancozza.
2010. június 24. 17:43
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát nem bírom a csávót!am meg sztem az van e mögött,hogy fel akarja hívni magára a figyelmet
csak aztán nehogy Brenda Song(a csaja)megsértődjön,hogy a legjobb barátnőjét fikázza!
2010. június 24. 17:44
Hát ha tényleg az volt hogy Ash nem akart vele randizni akkor azt megértem! 
Szörnyen néz ki Miley bátyja!
:S
Szörnyen néz ki Miley bátyja!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: