A VV szereplőknek lehet adatlapot csinálni, DE!!! eredeti nevükön szerepeljenek a sztárlexikonba, és a becenévnél legyen a VV xy. (pl. VV Gigi) A mintát a két lány adja.
Nyáron én is zöldfülűként indultam, annak ellenére, hogy 2008 óta ismertem a fórumot, csak saját regim nem volt. CanDee Sweet viszont megtisztelt a bizalmával és minden szó nélkül átcsatolta hozzám Rumer Willis adatlapját, amiért azóta is hálás vagyok. Feltétel nélkül bízott bennem és abban, hogy jó helyen lesz a lap. Azt hiszem, ez is azt bizonyítja, hogy az új tag csak új és nem rossz
Én most úgy fogok ide véleményt írni, hogy:
1; Egyetlen lapot sem hoztam létre
2; Egyetlen lapot sem szerkesztek
3; Ha lehet, akkor az adatlap elvételt, elfogadást, átadást a minimálisra szorítom.
4; Nem fogok senki érvelése mellett sem állást foglalni, vagy pálcát törni felette.
De...
... engedtessék meg, hogy megjegyeznem, ne menjen már el az esze senkinek sem. Front van, vagy mi a szentséges búbánat, hogy boldog-boldogtalan egymásnak esik, és egyik Moderátor a másikat kritizálja, nyilvános topikban?
1; Jelentkezzen az, aki még soha egyetlen hibát sem ejtett ezen az oldalon, vagy az elődjén.
2; A korábban létrehozott VV-s adatlapok kivétel nélkül törölve lettek, de a mai naptól - őszinte sajnálatomra - létrehozhatók ezek az - megint csak véleményem szerint felesleges - adatlapok is.
3; Az a bolondokháza, ami ezen az oldalon minden szinten folyik, elért arra a szintre, ami lassan kezelhetetlen. Az egy dolog, hogy felesleges témák nyílnak mázsaszám, értékelhetetlen minőségű adatlapok készülnek szintén ipari mennyiségben, emellé azok a tagok, aki elégedetlenek egy moderátorral, nem az illetőnek írnak, hanem egy második-harmadik moderátornak. Gyönyörű, hogy így egymásnak ugrik mindenki.
4; Ha egy adatlap nem ahhoz az emberhez kerül, aki annyira szerette volna szerkeszteni, az előbb nézzen magába, nézze meg a már szerkesztett lapjait, és ha ott nem talál hibát, akkor annak a személynek írjon privit, aki az adatlap áthelyezését intézte.
5; Abban az esetben, amikor egy másik Moderátor nem ért egyet az adatlap áthelyezésével, akkor az a két Moderátor priviben levelezze már le ugyan, mint kulturált tárgyalófelek, az a tag, aki pedig a lapot kérte, várjon türelemmel, senki nem üldözi. (Velem is előfordult, elsiklottam a felett, hogy egy lapot már korábban kért valaki, és én egy másik személyhez tettem, de miután ez kiderült, mert az eredetileg a lapot kérő ember annak a marhának írt privit, aki az egészet elrontotta, vagyis nekem, a lap hozzákerült, a másik pedig megértette. Ha valakinek értelmesen elmagyarázva sem elfogadható, miért nem kapta meg a lapot, vagy miért lett mégis elvéve tőle, ha egyszer már megkapta, akkor az talán nem a Moderátor hibája.)
6; Még mindig érvényes, hogy a Moderátorok munkáját nem kérdőjelezzük meg, ha mégis, akkor azt kulturált módon, priviben, nem pedig mindenféle k*rvának, r*bancnak, vagy az esetemben nagyképű szemétládának nevezve, nyilvánosan tesszük. (Pontosabban lehet, priviben, és számolva az esetleges következményekkel). Nem indítunk ellene lejárató kampányt, nem írunk árulkodó levelet a Főadminnak, hogy tegye helyre a Moderátort, ráadásul egy olyan indokkal, aminek a valóságtartalma nulla. (Erősen gondolkodtam, hogy írok egy-két nevet is, de egyelőre inkább nem, viszont az illető személyek, különösen egy, jó ha meghúzza magát.)
7; Nem kell velem egyet érteni, nem vagyok én mindenható, de ha már mégis úgy dönt valaki, hogy az én, vagy bármelyik Moderátor munkáját kérdőjelezi meg, az észérvekkel, és valós indokkal tegye, ne azért, mert nem szimpatizál az illetővel.
(Az anyázásokat, egyetértéseket, egyet nem értéseket, megjegyzéseket, ötleteket, mindenféle mocsok fejemhez vágását, meg még ami csak eszetekbe jut, priviben nyugodtan címezhetitek nekem. Kíváncsi vagyok, hogy ki veszi a fáradságot arra, hogy annak az embernek mondja el a problémáját, vagy annak mondja el az igazat, akire az valóban tartozik, és nem egy sokadik, az adott kérdésben kevésbé illetékes embernek.)
A tv nézők már megnyerték. Ennél az alpári műsornál nagyobb jutalmunk már úgysem lehet.
A cikkek, melyek a műsor kapcsán születnek tonna szám az újságokban és az interneten egyaránt. A jutalom pedig még nagyobb: az adást követően 50-60 oldal szemrebbenés nélkül lehozza a cikket: "VV Olivér VV Anikó parancsára tampont sz@p@tt".
Nos, Joe-r suggalatára miszerint a tegnap történteknek nem ebben a topikban a helye az erre vonatkozó üzeneteket elrejtettem, így nem láthatóak tovább. Aki olvasta az tudja miről volt szó, aki nem, az nem.
A leírt véléményemet és gondolataimat továbbra is fenttartom.
Ha kérdés vagy vélemény van akkor priviben az illetékesnek.
A topikot pedig használjuk rendeltetés szerint tovább.
Nos, joe_r suggalatára miszerint a tegnap történteknek nem ebben a topikban a helye az erre vonatkozó üzeneteket elrejtettem, így nem láthatóak tovább.
Lindsay Pulsipher Olyan sorozatokban volt vendégszereplő mint a Doktor House,MD,CSI:NY,NCIS
de a nézők a True Blood című sorozatból ismerhetik ahol Crystal Norrist alakítja.
Nos, Joe-r suggalatára miszerint a tegnap történteknek nem ebben a topikban a helye az erre vonatkozó üzeneteket elrejtettem, így nem láthatóak tovább. Aki olvasta az tudja miről volt szó, aki nem, az nem.
A leírt véléményemet és gondolataimat továbbra is fenttartom.
Ha kérdés vagy vélemény van akkor priviben az illetékesnek.
A topikot pedig használjuk rendeltetés szerint tovább.
Az adatlapszerkesztés szabályairól szóló változásokat pedig mindenki olvassa át aki lapot szerkeszt.
http://starity.hu/forum/topik/173528-adatlapok-szerkesztesenek-szabalyai/oldal/16/#p1595044