Létrehoztam, és többnyire már ki is töltöttem a Laboum énekesének az adatlapját. : ) Tudom, nem sok magyar rajongóval rendelkeznek, ezért szeretném, ha minél többen megismernék eme tehetséges leányzót és csapattársait:
Új adatlapok
2017. november 05. 14:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
2017. december 15. 16:41
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
A mai nap folyamán Hong Da Bin, vagyis DPR Live lapja is teljes egészében elkészült ^^.
2017. december 17. 12:36
Robert Christopher Riley
Robert 2006 óta több filmben és sorozatban is szerepelt 1-1 rész erejéig. Például A nagy svindli, V, mint Viktória, Médium vagy A hatalom hálójában. 2013-tól 2016-ig 33 részig szerepelt a Hit the Floor című sorozatban. Legújabb sikere viszont a 2017-es Dynasty című sorozat, ahol Michael Culhane megformálójaként láthatjuk.
Robert 2006 óta több filmben és sorozatban is szerepelt 1-1 rész erejéig. Például A nagy svindli, V, mint Viktória, Médium vagy A hatalom hálójában. 2013-tól 2016-ig 33 részig szerepelt a Hit the Floor című sorozatban. Legújabb sikere viszont a 2017-es Dynasty című sorozat, ahol Michael Culhane megformálójaként láthatjuk.
2017. december 21. 19:23
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Danielle Rose Russell
Olyan filmekben szerepelt már mint: Aloha, Járvány és a Sírok között meg a The Last Tycoon c. sorozatban. Legújabb szerepe 2018-ban lesz a The Originals c. sorozatba mint Hope Mikaelson.
Hart Denton
Hart Denton színész és modell aki 2016-ban szerepelt a Halálos fegyver című filmben. 2017-ben a nagy sikerű Riverdale című sorozatnak a második évadjában tűnik fel mint Chic Cooper és még mindig ebben az évben Anyák elszabadulva című filmben is fel tűnt.
Olyan filmekben szerepelt már mint: Aloha, Járvány és a Sírok között meg a The Last Tycoon c. sorozatban. Legújabb szerepe 2018-ban lesz a The Originals c. sorozatba mint Hope Mikaelson.
Hart Denton
Hart Denton színész és modell aki 2016-ban szerepelt a Halálos fegyver című filmben. 2017-ben a nagy sikerű Riverdale című sorozatnak a második évadjában tűnik fel mint Chic Cooper és még mindig ebben az évben Anyák elszabadulva című filmben is fel tűnt.
2017. december 22. 11:40
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Sziasztok!
Közel egy hónapnyi kutatómunka után létrehoztam a kanadai színészDavid Haydn-Jones adatlapját. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a Buffy, a vámpírok réme vagy a Bűbájos boszorkák. Sokaknak viszont az Odaát című sorozatból lehet ismerős, ugyanis ő a megformálója Mr. Ketch-nek.
Az adatlapot még csinosítgatom, az életrajzi információk fordításával igyekszem, és amint kész, mindenképpen kiegészítem.
Közel egy hónapnyi kutatómunka után létrehoztam a kanadai színészDavid Haydn-Jones adatlapját. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a Buffy, a vámpírok réme vagy a Bűbájos boszorkák. Sokaknak viszont az Odaát című sorozatból lehet ismerős, ugyanis ő a megformálója Mr. Ketch-nek.
Az adatlapot még csinosítgatom, az életrajzi információk fordításával igyekszem, és amint kész, mindenképpen kiegészítem.
2017. december 22. 14:41
Sam Adegoke
Sam 2014 óta színészkedik. Több epizód szerepe is volt már. 2017-ben viszont az Elcserélt lányokban alakította Chris Walkert hat epizódon keresztül. Jelenleg a Dynasty a legnagyobb projektje, ahol ő, Jeff Colby megformálója.
Sam 2014 óta színészkedik. Több epizód szerepe is volt már. 2017-ben viszont az Elcserélt lányokban alakította Chris Walkert hat epizódon keresztül. Jelenleg a Dynasty a legnagyobb projektje, ahol ő, Jeff Colby megformálója.
2017. december 29. 12:08
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 136808 Azonosító: 155975 offline
|
Joel Pimentel
A latin-amerikai CNCO nevű banda tagja, a fiúk most kezdenek el befutni.
Legnépszerűbb dalaik: Hey DJ, Reggaetón Lento (Bailemos), Reggaetón Lento (Remix).
2018. január 01. 17:26
Rafael de la Fuente
Rafael 2009-ben kezdett színészkedni. A kisebb epizódszerepei mellett három éven keresztül, 202 epizódon keresztül alakította Diego Forlan-t a spanyol Grachi sorozatban. Feltűnt még A legboszibb boszi sorozatban, mint Julio. A legismertebb szerepét viszont most 2017-ben kapta meg. A Dynasty című sorozatban alakítja Sammy Jot.
Rafael 2009-ben kezdett színészkedni. A kisebb epizódszerepei mellett három éven keresztül, 202 epizódon keresztül alakította Diego Forlan-t a spanyol Grachi sorozatban. Feltűnt még A legboszibb boszi sorozatban, mint Julio. A legismertebb szerepét viszont most 2017-ben kapta meg. A Dynasty című sorozatban alakítja Sammy Jot.
2018. január 05. 17:55
|
|
Lena0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 178 Csatolások: 305 Azonosító: 257831 offline
|

Kim Seul Gi egy dél-koreai színésznő és komikus.Több elismert drámában játszott már, mint pl.: Oh My Ghost(2015),Splash Splash Love(2015),Surplus Princess(2014) és The Guardians (2017)

Ő már megvan egy ideje,de gondoltam megmutatom ^-^
Tang Yan egy kínai színésznő, aki ismert a következő filmjeiről: Chinese Paladin 3, My Daughter , Perfect Couple , My Sunshine ,Lady & Liar ,The Princess Weiyoung .Ő jelenleg az egyik legjobban fizetett kínai színésznő.
Sok szeretettel várják a rajongókat!
2018. január 12. 21:07
2018. január 18. 14:03
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
2018. január 24. 14:59
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
A mai napon végre elkészültem az elképesztően tehetséges és gyönyörű hangú Lauv adatlapjával.
Lauv egy amerikai énekes és dalszerző. 2015. szeptember 25-én jelent meg bemutatkozó középlemeze, Lost int he Light címmel. Azonban nagyobb ismertségre csak 2017-ben az I Like Me Better című dalával ért el.
Lauv egy amerikai énekes és dalszerző. 2015. szeptember 25-én jelent meg bemutatkozó középlemeze, Lost int he Light címmel. Azonban nagyobb ismertségre csak 2017-ben az I Like Me Better című dalával ért el.
2018. január 25. 19:48
|
|
madeleine. |
|
Katherine Ramdeen
Kanadai színésznő. Olyan sorozatokban szerepelt egy-egy epizód erejéig, mint az Emberi tényező vagy Az indíték, illetve látható volt A magas ember című filmben is, Jessica Biel mellett. Jelenleg az Odaátban láthatjuk, mint Alex Jones.
2018. március 07. 17:36
Letitia Wright
Letitia 2011 óta játszik kisebb szerepeket filmekben és epizódszerepekben sorozatokban. Ám, kiugró sikert a 2018-as Fekete Párduc hozta meg számára, ahol a főszereplő, technikai zseni húgát, Shurit alakította.
A filmográfiát már megcsináltam az életrajzát is hozom a héten, de addig is várja a rajongóit a Black Panther sztárja.
Letitia 2011 óta játszik kisebb szerepeket filmekben és epizódszerepekben sorozatokban. Ám, kiugró sikert a 2018-as Fekete Párduc hozta meg számára, ahol a főszereplő, technikai zseni húgát, Shurit alakította.
A filmográfiát már megcsináltam az életrajzát is hozom a héten, de addig is várja a rajongóit a Black Panther sztárja.
2018. március 21. 17:12
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
2018. április 06. 18:03
THE BOYZ (더보이즈)
Q | Kevin | New | Hwall
A THE BOYZ egy 12 tagú fiúcsapat a Cre.Ker Entertainment alatt. A cég 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja legelső fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. A srácok végül 2017 decemberében debütáltak a THE FIRST nevezetű albumukkal és a Boy című számukkal. A debüt utáni első visszatérésük a napokban történt meg, április 3-án adták ki a The Sart névre hallgató albumukat és a vezetődaluk, a Giddy Up videoklipjét is.
A banda meglévő négy tagja szívesen várja a rajongóit^^
Q | Kevin | New | Hwall
A THE BOYZ egy 12 tagú fiúcsapat a Cre.Ker Entertainment alatt. A cég 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja legelső fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. A srácok végül 2017 decemberében debütáltak a THE FIRST nevezetű albumukkal és a Boy című számukkal. A debüt utáni első visszatérésük a napokban történt meg, április 3-án adták ki a The Sart névre hallgató albumukat és a vezetődaluk, a Giddy Up videoklipjét is.
A banda meglévő négy tagja szívesen várja a rajongóit^^
2018. április 06. 18:33
MOMOLAND (모모랜드)
Hyebin | Taeha | Daisy | Ahin
A Momoland egy 9 tagú dél-koreai banda, mely a Double Sidekick produceri csapat első lánycsapata. A tagok közül 7-et a Survival Finding Momoland című műsor keretein belül választottak ki, míg a további két lány csak később csatlakozott hozzájuk. 2016. november 10-én debütáltak a Welcome To MOMOLAND nevezetű albumukkal és a hozzátartozó vezetődal, a JJan! Koong! Kwang! videoklipjével. Nagyobb figyelemre a legutóbbi visszatérésüknél tettek szert, a Great! című 3. mini albumuknak és főként a vezetődalnak, a BBoom BBoom-nak köszönhetően.
A Momoland maradék négy tagja szintén várja a rajongóit^^
Hyebin | Taeha | Daisy | Ahin
A Momoland egy 9 tagú dél-koreai banda, mely a Double Sidekick produceri csapat első lánycsapata. A tagok közül 7-et a Survival Finding Momoland című műsor keretein belül választottak ki, míg a további két lány csak később csatlakozott hozzájuk. 2016. november 10-én debütáltak a Welcome To MOMOLAND nevezetű albumukkal és a hozzátartozó vezetődal, a JJan! Koong! Kwang! videoklipjével. Nagyobb figyelemre a legutóbbi visszatérésüknél tettek szert, a Great! című 3. mini albumuknak és főként a vezetődalnak, a BBoom BBoom-nak köszönhetően.
A Momoland maradék négy tagja szintén várja a rajongóit^^
2018. április 13. 22:42
Kim Jung Woo (II)
létrehoztam az utolsó - jelenlegi felállás szempontjából lel - NCT-tag lapját ^^
sok szeretettel várja rajongóit
létrehoztam az utolsó - jelenlegi felállás szempontjából lel - NCT-tag lapját ^^
sok szeretettel várja rajongóit
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

2 felhasználónak tetszik: