Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 24. 17:56
nagyon sajnálom, nem lennék a helyében szegénynek.
2010. június 25. 13:45
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Kezd szimpi lenni ez a Robert
2010. június 25. 13:49
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Teljesen megértem hogy elege van... Amit a média művel vele az már szánalmas... Tényleg ez a ha nincs ló jó a szamár is alapon irnak manapság róla... Egy értelmes cikket nem tud az ember olvasni vele kapcsolatban
2010. június 26. 01:07
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
"Szóval ez van, el kell fogadni." Robnak is el kell fogadni ezt a helyzetet. Ő írta alá az Alkonyatra a szerződést, nem más, és én azért örülnék, ha ennyire sokan rajonganának értem. Persze őt is meg lehet érteni, de azért... Na mindegy, attól függetlenül jó színész.
2010. június 26. 01:14
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Liafen: az lehet, de senki sem gondolta, hogy EKKORÁT fog durranni...
"Minél többet írnak rólam, egy csomó ember annál jobban utál, pusztán azért mert már a csapból is én folyok." és én pont ezért utálom... meg a nyávogó, visítozó, idegbeteg tinilányok miatt, akiktől nem lehet nyugodtan végignézni a Remember Me-t moziban.
"Minél többet írnak rólam, egy csomó ember annál jobban utál, pusztán azért mert már a csapból is én folyok." és én pont ezért utálom... meg a nyávogó, visítozó, idegbeteg tinilányok miatt, akiktől nem lehet nyugodtan végignézni a Remember Me-t moziban.
2010. június 26. 13:34
hát az utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek. Én se bínám idegekkel. Én is szeretem a Twilight-sagát de nem állandóan nyomonkövetem minden újságban meg ilyenek csak megnézem a filmet és ennyi...
2010. június 27. 21:25
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Igazad van ancsa13..hát énis kilennék a helyében=/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: