Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 23. 18:44
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Ja! Elég sokszor láttam mostanában. Nem csodálom, hogy elege van! Az a sztármentő rá is rátalálhatna.
2010. június 23. 19:29
egy idő után szerintem is mindenkinek elege lenne ebböl az egészböl
2010. június 23. 19:30
már mint hogy mindenhol csak saját amgát lássa
és persze hogy zaklatják
és persze hogy zaklatják
2010. június 23. 20:11
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
hát.. sztem én se vmi jókevú lennék a helyébe:-/
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
dehát.. ezvan.. ő választotta a színészkedsét.. és már az sem más gondja h egyesek szeeerint oan "jópasi"
elkell fogadniaa:))) ... :s
2010. június 23. 20:17
Ő választotta a hírnevet../Nagyon tudom sajnálni -.-
2010. június 23. 20:42
aki fiatal és a tinilányok szerint jo képü és hirtelen megnö a rajongotábora azt a média egyböl felkapja és mindent akarnak tudni az illetöröl
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
de egy bizonyos idö elteltével már nagyon idegesitö hogy egyfolytában a sarkadban vannak.
2010. június 23. 21:25
És Miley Cyrus??Az ő botrányaival is tele van minden újság nem csak Robertel.Szeretem de nem sajnálom mert nem ő az egyetlen híresség.
2010. június 24. 00:18
|
|
Rellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 127292 offline
|
Tökéletesen megértem, hogy ki szeretne törni az "Edward" szerepkörből. Sajnos egy csomó buta ember képtelen különválasztani a kettőt. Mindenkinek szüksége van új kihívásokra.
2010. június 24. 11:08
szerintem már nem kicsit hanem nagyon kezd elege lenni, énis bízok benne hogy most lassan majd minden lecsillapul körülötte és legyen kb. olyasmi élete mint a harry potter után vagy a twilight előtt...
2010. június 24. 13:46
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Én nagyon sajnálom a srácot,nem irigylem az életét.Nem is csodálom h elege van,ami körülötte zajlik az már nem normális!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Olvastam egy oldalon nemrég h Elvis-hez és a Beatles-hez hasonlították azt az őrületet ami Rob-ot övezi.Hát asszem nem tévedtek olyan nagyot.
Kitartás Rob!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: