Három film már készen van, lesz még kettő. Független attól, hogy a sorozat hozta meg számára a hírnevet, már nagyon várja, hogy vége legyen és más szerepeket kapjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni
2010. június 23. 16:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Na, ebben legalább együttérzek vele és megértem. Én se bánnám, ha kisebb lenne körülötte a felhajtás és az őrület... Amikor Londonban voltam és Ő is ott volt, azt hittem, hogy rosszul leszek... Amit az a sok rajongó kiscsaj művelt ott az Odeonnál... Én süllyedtem el szégyenemben majdnem helyettük is...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. június 23. 16:46
Hát tényleg nem wagyok oda érte de meg tudom érteni.
2010. június 23. 16:55
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Énis megértem, és szerintem is igazán békén lehetne hagyni a srácot... Szereetem Roberteet, de már meguntam, és nem értem, hogy a média miért nem tudja ugyanezt tenni... egyszerűen hagyni, hogy ő is éljen egy kicsit...Az elején (amikor befutott a Twiligh-al) akkor megértettem, hogy ilyen nagyon rajongás és Robert-imádat van, demár békén lehetne hagyni...=S
2010. június 23. 17:09
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Nem értem miért nem lehet békén hagyni!!Ő is ember és szeretné élni az életét!!!Igaz avval tisztában kell lennie hogy sajnos ez a hírnévvel jár!!Akár merre megy mindenhol üvöltöző emberekbe botlik!!Még a barátaival sem tud eltölteni egy nyugodt percet sem!!Azt sem értem miért nem lehet békén hagyni azt a témát hogy Ő és Kristen együtt vannak-e.
2010. június 23. 17:29
Nekem soha nem lenne elegem!Azért csinálják,mert szeretik őt!
2010. június 23. 17:42
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Megértem. Ha kimegy az utcára, szinte mindenhol magát látja. ez elég sz.r lehet
2010. június 23. 18:09
|
|
Sarah Jessicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 178 Azonosító: 129630 offline
|
Én szeretem Robot mint színészt de néha szó szerint idegesít ,hogy nem lehet mást olvasni a tinilapokban csak a róla szóló pletykákat.
2010. június 23. 18:10
|
|
alyssafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 115 Csatolások: 95 Azonosító: 122572 offline
|
én mint színészt nem szeretem, de jó filmjei vannak, és most kéne megbecsülni, hogy szerepeket kap, mert 80 éves korában amikor ráncos lesz nem fog szerepeket kapni...-.-
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.