Az Oscar Díjas színésznő az új filmje promóciójaként dobta le a ruháit a New York Magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Helen Mirren levetkőzött
2010. június 23. 15:21
Szerintem nem kellene 65 évesen levetkőznie. Öreg már ehhez / ez csak egy vélemény /
2010. június 23. 15:25
Szerintem remek színésznő,de ezt túlzásnak tartom. Persze zavarni nem zavar,végtére is,ha ő ezt szeretné.
2010. június 23. 15:29
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólókkal. Nem szívesen nézegetek egy olyan újságot, amiben egy 65 éves nyanya mutogatja magát, hiába zseniális színésznő...
2010. június 23. 15:36
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ha őt nem zavarja, akkor nincs is ezzel semmi gond.
Szerintem több tiszteletet érdemel, minthogy te csak így simán le öreg nyanyázd.
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 15:22)
egy ilyen öreg nyanya levetkőzni? sztem vmi nincs rendben 
Szerintem több tiszteletet érdemel, minthogy te csak így simán le öreg nyanyázd.
2010. június 23. 15:39
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
A színészet nem az, amit a diznicsenelen csinálnak a szelenagomezek, hanem amit többek között (bár sajnos már egyre kevesebben vannak) Helen Mirren is művel. Minden tiszteletem az övé, hogy ennyi idősen is ilyen természetes szépség.
Ezen a képen meg nem is látszik semmi (a shootnak van olyan képe, amin igen, úgyhogy köszönöm Brittany, hogy nem azt választottad
). Strandra se járjon mert öreg?
Ezen a képen meg nem is látszik semmi (a shootnak van olyan képe, amin igen, úgyhogy köszönöm Brittany, hogy nem azt választottad
2010. június 23. 15:41
@inspiredboy Először azt hittem, hogy Lady Gaga...
A számból vetted ki a szót..
A számból vetted ki a szót..
2010. június 23. 15:43
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nincs mit köszönni. Úgy éreztem, ez a kép való ide.
Egyébként azt már én is meg akartam jegyezni a feljebb hozzászóloknak, hogy azért Helen Mirren nem egy öreg nyanya, hanem napjaink egyik legtehetségesebb színésznője.
Sajnos azonban manapság az igazi tehetséges színészek és színésznők már elvesznek a tinisztárok között. Én is szeretem a Disney sztárokat, nem erről van szó, de azért mert valaki 65 éves nem feltétlen kell így beszélni róla.
A képsorozat egyébként szerintem "ízléses" lett.
Egyébként azt már én is meg akartam jegyezni a feljebb hozzászóloknak, hogy azért Helen Mirren nem egy öreg nyanya, hanem napjaink egyik legtehetségesebb színésznője.
Sajnos azonban manapság az igazi tehetséges színészek és színésznők már elvesznek a tinisztárok között. Én is szeretem a Disney sztárokat, nem erről van szó, de azért mert valaki 65 éves nem feltétlen kell így beszélni róla.
A képsorozat egyébként szerintem "ízléses" lett.
2010. június 23. 16:44
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 16:43)
@Fuller tudom h jó színésznő meg minden, de ennyire idősként lehetne benne valami tisztességérzet vagy valami hasonló dolog

Remélem Te érted amit írsz... mert én nem...
2010. június 23. 16:48
Ácsi.
Mindenki.
Most.
köszönöm.
Akkor......
Sophia Loren már a 70-en túl van és még mindig "dögös". Hovatovább, még a Zalatney Cini PLAYBOY-os képei sem gázak.
Tina Turner semmit nem öregedett szinte.
De biztos volt valami célja ezzel a képpel...
Mindenki.
Most.
köszönöm.
Akkor......
Sophia Loren már a 70-en túl van és még mindig "dögös". Hovatovább, még a Zalatney Cini PLAYBOY-os képei sem gázak.
Tina Turner semmit nem öregedett szinte.
De biztos volt valami célja ezzel a képpel...
2010. június 23. 16:59
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (DinAa @ 2010.06.23. 16:48)
@ventura akkor máshogy fogalmazok
ennyire idősen gondolhatna arra hogy már nem 20 éves és nem kellene magát mutogatni. ezt érted? 
Bújjon el, mert öreg? Gratulálok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: