Csak az első húsz percről maradnál le. Addig nincs is benne Ian. Én tuti, hogy a Fallent nézem.
Érkezik a Fallen az AXN csatornára
2010. június 24. 17:54
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
[quote=Bessie,2010.06.23. 10:55~751355]Naná, hogy VD.
Bár a fordításoktól előre félek.
[/quote
Csak az első húsz percről maradnál le. Addig nincs is benne Ian. Én tuti, hogy a Fallent nézem.
A Vámpírnaplókat már betéve tudom. De azért nézni fogom a többi részt.
Egyébként egész jók a magyar hangok. Szerintem Ian hangját is egész jól eltalálták. Na persze az eredeti jobb.
2010. június 24. 18:02
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
[quote=Emcsike,2010.06.23. 12:06~751493]Még jó h kb.5 tv van a lakásban.2-őt bekapcsolok és beállok a nappaliba,hallgatom h éppen hol mi megy,meg rohangálok mint egy eszement a szobák között.XDXD
Ez tetszik. Megnéznélek, ahogy ide-oda rohangálsz.
Ezt tuti h direkt csinálják h az ember nem tudja eldönteni melyiket nézze.Bár lehet h addigra vége a Fallen-nak mire a VD kezdődik.Nem?!Rem h így van,mert nem akarok egyikről se lemaradni.[/quote
Szerintem nem maradsz le semmi lényegesről. Lehet, hogy még a szereposztást is látod.
Ezt tuti h direkt csinálják h az ember nem tudja eldönteni melyiket nézze.Bár lehet h addigra vége a Fallen-nak mire a VD kezdődik.Nem?!Rem h így van,mert nem akarok egyikről se lemaradni.[/quote
Szerintem nem maradsz le semmi lényegesről. Lehet, hogy még a szereposztást is látod.
2010. június 26. 10:13
Váááááááá. Ez nagyon jó sorozat megvan az új kedvencem
2010. június 26. 23:37
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Paul miatt már csak megéri. 
Egyébként egész jó ez a Fallen. Érdemes lesz nézni. Kár, hogy nem sorozat, s csak három részes..
Egyébként egész jó ez a Fallen. Érdemes lesz nézni. Kár, hogy nem sorozat, s csak három részes..
2010. június 26. 23:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Qiny @ 2010.06.25. 23:03)
Ááá
Most várnom kell egy hetet a következő részre.
Fallen? Nagyon bejött.
Paul mint angyal, aztán vámpír. Fincsi.
A péntek este mostantól Paul Wesley este.

Fallen? Nagyon bejött.
Láttad vérfarkasként a Wolf Lake-ben?
2010. június 27. 00:59
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
jó a sztori.Megnéztem szinkronosan az első részt az AXN-en a másodikat meg feliratosan (úgy jobb, bár Paul szinkron hangja itt még mindig jobb, mint a Vámpírnaplókban, de akkor is az eredeti az igazi
)...a 3. még ezután lesem...
2010. június 27. 11:18
|
|
Qiny |
|
Az a baj,hogy váltott műszakban dolgozom. 6-14-ig vagy 14-22-ig. Tehát pont vége van mire hazaérek.
A 3. résznél rezeg a léc. Még szerencse, hogy pár órával később megismétlik.
A Wolf Laket nem láttam de megnézném. Persze csak ha rendes fiút játszik benne. Nem szeretem ha kedvenceim gonoszak.
A Wolf Laket nem láttam de megnézném. Persze csak ha rendes fiút játszik benne. Nem szeretem ha kedvenceim gonoszak.
2010. július 01. 17:11
|
|
Qiny |
|
A Vámpírnaplókat és a Fallent is meglehet nézni a http://filmekaneten.blogspot.com -on. Folyamatosan töltik föl. És van még sok jó sorozat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: