A Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesleynek a Fallen: Letaszítva című három részes filmje pénteken kerül adásba először hazánkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a Fallen az AXN csatornára
2010. június 23. 11:56
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Egyetértek Brittanyvel és Bessie-vel: ♥VD♥Ian♥
2010. június 23. 12:06
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Még jó h kb.5 tv van a lakásban.2-őt bekapcsolok és beállok a nappaliba,hallgatom h éppen hol mi megy,meg rohangálok mint egy eszement a szobák között.XDXD
Ezt tuti h direkt csinálják h az ember nem tudja eldönteni melyiket nézze.Bár lehet h addigra vége a Fallen-nak mire a VD kezdődik.Nem?!Rem h így van,mert nem akarok egyikről se lemaradni.
Ezt tuti h direkt csinálják h az ember nem tudja eldönteni melyiket nézze.Bár lehet h addigra vége a Fallen-nak mire a VD kezdődik.Nem?!Rem h így van,mert nem akarok egyikről se lemaradni.
2010. június 23. 12:11
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Itt is szeretném megkérni a kedves fórumozókat, hogy ne csak egy MOSOLYGÓ fej legyen az általuk megfogalmazott és elmés hozzászólás!
Köszönöm!
Köszönöm!
2010. június 23. 13:20
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
TVD-t már én is végignéztem, de jó lett volna újra belenézni, de a Fallen is érdekel. Viszont szombaton vizsgázok, valószínű, hogy egyiket se nézem (na jó TVD-be szinkron miatt belenézek
). A Fallen-t szerintem majd eredetiben ledarálom.
2010. június 24. 10:46
igen pénteken este lesz a vámpírnaplók annyira kíváncsi vagyok rá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: