A 40 legsármosabb hollywoodi férfi
2010. június 22. 23:38
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Akik a listából nekem tényleg sármosak: Bradley Cooper, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Chris Pine, Robert Downey Jr., Johnny Depp, de pl Zac Efront meg Joseph Gordon Levitt-et aranyosnak mondanám inkább, mint sármosnak. Néhányukat én sem értem, de hát nem is az én listám.
2010. június 23. 00:03
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
ohh... szép lista. (L) vannak itt azért jók
Bradley Cooper, Hugh Jackman, Josh Duhamel, Ryan Reynolds, Brad Pitt, Gerard Butler, Robert Downey Jr., Denzel Washington, Johnny Depp, Eric Bana, Ewan McGregor....
nagyjából egyetértek a listával
2010. június 23. 00:06
Én Robert Pattisonnal meg Zac Efronnal nem igazán értek egyet de a többivel igen!
2010. június 23. 01:19
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Bocs a kötekedésért, de én a Kapcsolódó sztárokkal nem értek egyet. Az első X helyezettet kellett volna csatolni, nem össze-vissza. Már mindegy, csak megemlítettem.
1 felhasználónak tetszik:
Eve87
2010. június 23. 06:31
Zaz Efron? Hát... És Bradley Coopert sem raktam volna éppen 3.helyre, nekem annyira nem jön be.
2010. június 23. 08:22
Robert Pattinson?Ő nem is sármos,viszont Zac Efron-ban igazuk van!
2010. június 23. 08:51
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
@Betti888: Robert ponthogy sármos!! Zac az aki nemsármos, ő inkább a szépfiú kategória! Mindkettőt imádom, de Rob kifejezeetten a SÁRMOS kategóriába tartozik.
A lista nagyjábóloké, de csak nagyjából. Johnny Depp-et előrébbb raktam volna!
meg Channing Tatumot is
A lista nagyjábóloké, de csak nagyjából. Johnny Depp-et előrébbb raktam volna!
2010. június 23. 09:05
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Hogy került Johnny oda?
Az első 3 között a helye! Borzalmas ez a lista..
2010. június 23. 09:22
|
|
RobertPattinsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 129633 offline
|
én ezzel nem értek egyet.
kivéve h Rob a második
kivéve h Rob a második
2010. június 23. 09:26
Jehhhhhhhhhhh......de jó....Robert Pattinson a második lett....de örülök..

:wap:

én Zac Efron-t bele se tettem volna..:S

:wap:
én Zac Efron-t bele se tettem volna..:S
2010. június 23. 09:30
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
Jhonny-nál ledöbbentem: hogy került ennyire a lista aljára???
Chris Pine-nál örültem: én is kb oda tettem volna.
Channing Tatum-ot szntem sokkal lejjebb kellet volna rakni.
és: WTF?én Zac Efron-t be se raktam volna a listába. xD
Chris Pine-nál örültem: én is kb oda tettem volna.
Channing Tatum-ot szntem sokkal lejjebb kellet volna rakni.
és: WTF?én Zac Efron-t be se raktam volna a listába. xD
2010. június 23. 09:37
|
|
RobertPattinsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 129633 offline
|
nozso13:nem hinném h Rob sírva rimánkodna.ő nem olyan h csak a külsőségek érdekelnék.
greenviolin:lehet h szerinted Rob nem sármos de szerintünk(rajongókra értem)igen.
Rob nagyon is sármos csak ő nem az a szépfiú meg jajjj hogy nézek ki kategória(szerencsére)
az én listám tök máshogy nézne ki de mindenkinek más az ízlése
a Robert utálóknak pedig ezt üzenem:utáljátok ha akarjátok csak lécci ne fikázzátok mindig mert szerintem nincs miért utálni(nektek).ha valami ÉRTELMES indokot ki tudtok rá találni h miért utáljátok akkor mondjátok.szerintem csak az a bajotok h sokan szeretik és ki akartok tűnni
osztályomban mindenki utálja kivéve én(gőzük sincs arról h én szeretem)
greenviolin:lehet h szerinted Rob nem sármos de szerintünk(rajongókra értem)igen.
Rob nagyon is sármos csak ő nem az a szépfiú meg jajjj hogy nézek ki kategória(szerencsére)
az én listám tök máshogy nézne ki de mindenkinek más az ízlése
a Robert utálóknak pedig ezt üzenem:utáljátok ha akarjátok csak lécci ne fikázzátok mindig mert szerintem nincs miért utálni(nektek).ha valami ÉRTELMES indokot ki tudtok rá találni h miért utáljátok akkor mondjátok.szerintem csak az a bajotok h sokan szeretik és ki akartok tűnni
osztályomban mindenki utálja kivéve én(gőzük sincs arról h én szeretem)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.