Justin Bieber új klipje
2010. június 30. 11:53
Rohadtjó a klip, de nem Justinhoz való. És ez tény, nem azért mondom mert nem szeretem Biebert. Ez a klip már úgymond "felnőttesebb" és nem illik oda a kisfiús Justinka. Viszont az Usheres rész nagyon ott van.
2010. június 30. 12:20
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Ez a szám még nekem is tetszik,pedig kinem állhatom Justint xd
2010. június 30. 15:29
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour LÉCCI MINDENKI SZAVAZZON A MAGYAROKRA AZAZ RÁNK MERT 15.EK VOLTUNK DE AZOK A MOCSKOK MEGELŐZTEK ÉS 16.OK LETTÜNK LEGALÁBB SZEREZZÜK VISSZA A 15. HELYET MERT PÁR NAP ÉS LEJÁR A SZAVAZÁS ÉS AKI NEM TUDNÁ,HOGY HOGY KELL SZAVAZNI ANNAK ELMONDOM KATINCSON A MAGYAR ZÁSZLÓ ALLATTI SZÖVEGRE ÉS AKKOR BEADEGY SZÖVEGET UTÁNA OTT AZ OK GONBRA ÉS FELJEBB MEGY ÉS A KÉP ALLAT MEG FOG JELENNI EGY OLYAN SZOVEG,HOGY i'M HUMAN ARRA KATT KI KITÖLTI A SZÖVEGET ÉS MEGINT RÁKATTOL A MAGYAR ZÁSZLÓ ALLATT A SZÖVEGRE ÉS ENNYI EGY NAP TÖBBSZÖR IS LEHET 20 PERCENKÉNT(ÉS BOCSI HA ÉRTELMETLEN,MEG A SOK HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT CSAK SIETTEM ÉS NEM VOLT KEDVEM ODAFIGYELNI)
2010. június 30. 20:36
Daniella100 szerintem feleslegesen írtad ezt be ILYEN ÍRÁSMÓDDAL, AMIT MEGJEGYZEK ROHADT IDEGESÍTŐ, mert aki akart már szavazott. És a 16. helyről már nem fog Magyarország az első helyre feljutni pár nap alatt. ennyi.
2010. június 30. 23:40
|
|
Daniella100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 128170 offline
|
lexy nem mondod de 1-2 helyet tudunk rajta javítani
2010. július 02. 13:11
|
|
nessike14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 125237 offline
|
szerintem a klipp és a szám is jó
de justin a legjobb meg ahogy táncol az valami természetfeletti!!!!
Nekem az eredeti jobban tetszik , de a remix sem rossz.!!.!!.
de justin a legjobb meg ahogy táncol az valami természetfeletti!!!!
Nekem az eredeti jobban tetszik , de a remix sem rossz.!!.!!.
2010. július 02. 13:40
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
hát én nem tom már régebben is beképzelt volt de most és a klipp meg a szám se a legjobb nem akarok vitát de hát akko is olyan egy beképzelt 16 éves pisis megin fent lesz a toplisták élén ée 10év mulva eltünok
2010. július 04. 17:08
|
|
nagyrajongovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 128457 offline
|
szerintem nagyon jo lett a szám ha bár az eredeti jobb mint a remix szerintem
2010. július 12. 00:01
|
|
Justin.Bieber JB Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 130167 offline
|
nem tudok leállni a dalról, nagyon imádom!
tök jók a táncosok és persze justin is!
ez a legjobb klipp talán amit életemben láttam.
tök jók a táncosok és persze justin is!
ez a legjobb klipp talán amit életemben láttam.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.