Miley Ke$hától koppint
2010. június 28. 11:20
Idézet (SelG @ 2010.06.28. 11:16)
BORZALMAS!!!! FAKE (emo -k az ilyet így hívják, ha vki elveszi a képüket, vagy ilyesmi)!!!!!
a FAKE kifejezeés nem emó, kb. azt jelenti "mű; direkt; nem igazi; szándékosan előidézett; hamis"
2010. június 28. 20:04
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
hát szerintem a Mileys verzió elég gagyira sikeredett!
2010. június 28. 20:44
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Eddig semmi bajom nem volt MIley-val, de ha már kettejüket nézzük Ke$ha milliószor jobb.
Összeszedhetné magát Miley. Úgy volt,hogy elvonul egy időre. Nem ártana neki a pihenés.
Összeszedhetné magát Miley. Úgy volt,hogy elvonul egy időre. Nem ártana neki a pihenés.
2010. június 28. 21:16
Szeretem Miley-t, és vannak jó számai az új albumában is...De ez azért gáz...eddig fel se túnt, de tényleg Ke$hát utánozza
2010. június 28. 22:22
|
|
suzi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 127280 offline
|
Ez a szám tényleg koppintva van, de ettől eltekintve Miley új albuma nagyon jó lett=)
Nagyon sok jó szám van rajta..És aki azt mondja h Ke$ha jobb Mileynál az nyissa már ki a fülét-.- Ke$hának eddig kb. 3 száma lett ismert és azok olyanok, hogy akárki felénekelhette volna őket...az egész csak mixelve van.Ezenkívül hallotta már valaki élőben énekelni Mileyt és Ke$hát?Elég nagy a különbség:S
Nagyon sok jó szám van rajta..És aki azt mondja h Ke$ha jobb Mileynál az nyissa már ki a fülét-.- Ke$hának eddig kb. 3 száma lett ismert és azok olyanok, hogy akárki felénekelhette volna őket...az egész csak mixelve van.Ezenkívül hallotta már valaki élőben énekelni Mileyt és Ke$hát?Elég nagy a különbség:S
2010. június 29. 08:34
imádom miley-t de keshát naon utálom.am jobb miley-nak a Permanent December száma mint kesha tik tok-ja.
2010. június 29. 10:04
|
meluussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 126282 offline
|
az a gáz hogy ti is biztos utánoztatok már másokat valamiben.én személye szerint nem bírom keshat és nem szeretem a tik-tok számát sem. miley szerintem jobb.és csak egy kicsit hasonlít.
2010. június 29. 10:48
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Istenem, de utálom ezt. Olyan szánalmas.. most ez utánozza ezt... mindenhol ez megy.. és ha igen? akkor mivan.. vagy most nem hasonlíthat semmi semmire? Elegem van ebből.. Egyébként meg sztem Miley száma jobb ;D
2010. június 29. 11:02
|
|
Tsillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 2 Azonosító: 125387 offline
|
sztem Cassie-nek igaza van.. szeretem Mileyt és sztem nagyon jó ez a száma.. Keshának csak a hangját szeretem, vagyis tőle is csak a Tik Tokot meg a Blah Blah Blah-t.. Mileynek sztem jobb izlése is van mint Keshának..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: