Miley Ke$hától koppint
2010. június 22. 22:12
|
SamHealivisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 197 Csatolások: 1 Azonosító: 129760 offline
|
hát igen
nos az ilyen előfordul. sajnos elég sokszor és amilyenek mostanában az emberek egyre többször és a tik tok tényleg jobb. kezdenek elfajulni a dolgok és senki sem találja meg azt ami magának való. nem tudom miből gondolják, hogyha mástól vesznek attól meg van ami kell
na hát most ez van.
ezt kell szeretni.
2010. június 23. 09:15
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
én mind2 számot szeretem. amúgy hasonlít tényleg de enm csak a tik tok-ra hanem miley goodbye twitter-es rappjére is. amúgy meg előfordul ilyen meg már 37-től nem is hasonlít...ilyen az élet már mindenki ihletet kap a mai világból mindenkitől. de nekem 1 fokkal miley száma jobban tetszik de kesháé sem semmi. egyszer énekelhetnének együtt xD
2010. június 23. 09:29
hát...az eleje egy nagyon picit hasonlít....és most megszerettem miley számát...az jobb mint a kesháé de azt ish szeretem
2010. június 23. 10:34
cikk készitjőnek: hogy te mekkora egy szánalmas sz*r vagy.....már bocs... nem csak hülye de süket is..mert ez egyáltalán nem hasonlit a tok tokhoz.... és a permanent december 100000szor jobb mint a tik tok...kesha egy senki mileyhoz képest...
"Aki azt gondolta, hogy az öl- és rúdtáncos videók, Can't be Tamed klip, villantások, merész fellépőruhák után ennél mélyebbre nem süllyedhet a tinisztár, az most meg fog lepődni. "
süllyedni??
:O miley sosem süllyedt még mélyre..nem csinált semmi olyat
te meg nagyon hülye agy..erről ennyit
"Aki azt gondolta, hogy az öl- és rúdtáncos videók, Can't be Tamed klip, villantások, merész fellépőruhák után ennél mélyebbre nem süllyedhet a tinisztár, az most meg fog lepődni. "
süllyedni??
te meg nagyon hülye agy..erről ennyit
2010. június 23. 10:51
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Tényleg hallatszik a koppintás.De nekem így is az egyik kedvenc számom Miley új albumáról a Permanent December.
És én sem vagyok oda Kesha-ért...Irritál engem.:S
És én sem vagyok oda Kesha-ért...Irritál engem.:S
2010. június 23. 11:06
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Tényleg hasonlít, pedig nem szoktam ilyenket észrevenni, de tényleg hasonlít
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: