Miley Ke$hától koppint
2010. július 01. 19:38
Szerintem Ke$Ha Tik Tok-ja milliószor jobb, mint Miley Permanent December-e, és valóban sok a hasonlóság a két szám között!
2010. július 01. 19:41
PLUSZ! Szerintem Miley egy kicsit Demi Lovato-tól is koppintott, ugyanis Demi egyik számának címe: Remember December
Miley száma pedig: Permanent December (sztem ez is kicsit majdnem ugyan az, mondjuk nem vagyok egy nagy szaki!)
Miley száma pedig: Permanent December (sztem ez is kicsit majdnem ugyan az, mondjuk nem vagyok egy nagy szaki!)
2010. július 02. 12:57
Hááát.... nem is tudom. Egyik sem a szívem csücske. És erre már 10 oldal elment xD
2010. július 02. 13:08
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
szerintem akik miley védelmére állnak azok nincsenek maguknál!tényleg!hogyha nem bírjátok keshát akkór is be kell vallani hogy miley-nak minden (majdnem9száma koppintás s nem igazi!mondjuk ez nem miley hibálya hisz nem ő írja a dalokat ő csak énekli de azt azért megtehetné hogy megmondja a véleményét a dalszerzőjének!
2010. július 02. 13:24
sztem meg nem hasonlit de mind1....
na de ha hasonlit is egy kicsit akkor is miley nem direkt csinálta.. majd pont keshát másolná mi?
meg am is annyi zene van már... miért kell annyira kiakadni ha két vagy több zenében egy kis hasonloság van...
na de ha hasonlit is egy kicsit akkor is miley nem direkt csinálta.. majd pont keshát másolná mi?
meg am is annyi zene van már... miért kell annyira kiakadni ha két vagy több zenében egy kis hasonloság van...
2010. július 02. 13:28
van egy olyan rész ahol a kettő hasonlít. márminthogy egy (1), de semmi másban nem hasonlít a két dal. a stílusváltásra egy kérdéssel válaszolnék: Ki akarna 18 évesen Hannah Montana imidzsben villogni?
2010. július 02. 14:04
|
gergi kingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 130422 offline
|
Miley mindenkinél jobban énekel még a hülye keshánál is.
MILEY A LEGJOBB!!!! Ja és igen is magamnál vagyok.
MILEY A LEGJOBB!!!! Ja és igen is magamnál vagyok.
2010. július 02. 15:50
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Szerintem ez nagy hülyeség.Miley NEM MÁSOLTA LE KESHÁT!!!!!!Nagyon kicsit hasonlít a két dal.Amúgy szerintem Miley száma semmivel sem rosszabb mint Kesháé!Attól mert Keshának ez a száma népszerű...kár felkapni ienért a vizet!Ez is csak azért van így felfújva h valami új hírrel rukkoljanak elő!
2010. július 02. 15:50
De hát ez szinte ugyanaz! Mondjuk egyik sem jön be, bocs Kesha meg Miley rajongók. De ez tényleg ugyanaz. És ha Miley-nak van hallása (gondolom van), biztos észrevette, hogy teljesen UGYANOLYAN a két szám...
2010. július 02. 16:47
miley ebben a számban úgy nyávog h az már fájdalmas. végig e bírtam hallgatni. viszont nagyon észrevehető a hasonlóság és az is láccik h miley hasonlítani is akar csak nyávogás lesz belőle
2010. július 02. 16:49
am a permanent december a kedvencem az albumról:)
2010. július 02. 18:40
Úgy látom sokan tévedésben élnek, ezért írnék pár szót. Én NEM azért írtam ezt a cikket, hogy szidjam Mileyt, vagy hogy bemocskoljam. Leírtam a tényeket és hogy szerintem hasonlít a két szám. Ennyi az egész. Érdekességnek raktam ki, nem azért hogy ócsároljátok Ke$hát, Miley-t (vagy valamikor engem-.-") Ennyit erről.
2010. július 02. 19:16
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
miley nem egyéniség ez biztos
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: