Három nappal az Eclipse Premier előtt
2010. június 22. 16:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
arra nem gondoltak, mi lesz, ha mégsem sikerül autogrammot szerezniük? nekik ez most komolyan ennyire megéri? nem egészen nézi őket az ember tiszta elméjűnek...
2010. június 22. 16:44
|
|
runela93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 126647 offline
|
nekem messziről is elég lenne ha láthatnám Taylor Lautnert vagy Kristen Stewartot de egész nap ott dekolni azért az már durva én mongyuk én hülyére unám magam ha ott kéne olvasgatnom meg ücsörögni hátha kapok egy aláírást akkor van szívás ha nem is fogsz kapni pedig már 2 napja ott ülsz
2010. június 22. 16:49
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Ha megtehetném Én is ott lennék!!!De sajna nem tudom!!Azért élőben más lenne látni őket mint a képernyőn!!!
Igaz benne van az is hogy nem fogom látni őket és még autó grammot sem fogok kapni de legalább megpróbáltam!!!
Igaz benne van az is hogy nem fogom látni őket és még autó grammot sem fogok kapni de legalább megpróbáltam!!!
2010. június 22. 17:28
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
Én is sok mindenkivel szeretnék találkozni és lehet várnék órákat, de azért ennyire nem kéne túlzásba vinni. Három nap, emberek, egy hálózsákban... Tényleg kibírnátok?
2010. június 22. 17:47
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Na jó...rengeteg sztárt imádok és Istenítek tényleg! Hűséges fan vagyok! De akárhogy is nézzük a dolgot, szerintem ez már egy röhejes túlzás! Nevetséges...
2010. június 22. 22:25
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
nekem az is elég h a neten meg minenütt máshol is csak őket látni deh hogy még élőbe is..az kéne még....
szerintem lehet rajongani vmiért vagy vkiért deh azért az már túlzás h néhány hüje kis éppen h sztárért állandóan epekedni.....és minden kis mozdulatukat figyelni....O_o
szerintem lehet rajongani vmiért vagy vkiért deh azért az már túlzás h néhány hüje kis éppen h sztárért állandóan epekedni.....és minden kis mozdulatukat figyelni....O_o
2010. június 24. 10:40
tegnap este láttam a fókuszban, hát tényleg nemsemmi, volt aki repülővel utazott el....
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: